Si të rregulloni gabimin e tweet-eve që nuk po ngarkohen tani
Si të rregulloni gabimin e tweet-eve që nuk po ngarkohen tani

Twitter është një shërbim mikroblogimi dhe rrjetesh sociale. Është një platformë e përdorur gjerësisht dhe ka miliona përdorues aktivë në mbarë globin. Përdoruesit po ankohen se po përballen me një problem ku "Tweet-et nuk po ngarkohen tani" në Twitter.

Ne gjithashtu u përballëm me të njëjtin problem, por arritëm ta zgjidhnim atë. Pra, nëse edhe ju jeni një nga ata që po përballen me të njëjtin problem, thjesht duhet ta lexoni artikullin deri në fund pasi ne kemi shtuar mënyrat për ta rregulluar atë.

Rregulloni gabimin "Tweet-et nuk po ngarkohen tani".

Shumë përdorues po raportojnë në platforma të ndryshme sociale se po marrin një mesazh gabimi duke thënë: "Tweet-et nuk po ngarkohen tani". Mund të ketë arsye të ndryshme pse po merrni gabimin në llogarinë tuaj në Twitter.

Në këtë artikull, ne kemi shtuar mënyrat me të cilat mund të rregulloni gabimin "Tweet-et nuk po ngarkohen tani".

1. Rinisni pajisjen tuaj

Para së gjithash, duhet të rindizni pajisjen tuaj pasi problemi mund të lidhet me telefonin tuaj. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të rifilluar telefonin tuaj.

Rinisni iPhone X dhe më vonë

1. Shtypni dhe mbani shtypur Butoni Side Ule volumin butonat menjëherë.

2. Lëshoni butonat kur të shfaqet rrëshqitësi.

3. Lëvizni rrëshqitësin për të fikur iPhone tuaj.

4. Prisni për disa sekonda dhe mbani shtypur Butoni Side derisa të shfaqet logoja e Apple për të përfunduar rinisjen.

Rinisni telefonat Android

1. Shtypni dhe mbani shtypur Butoni i energjisë or Butoni Side në telefonin tuaj Android.

2. Kliko në Rifillo, fillo përsëri nga opsionet e dhëna në ekran.

3. Prisni disa sekonda për të përfunduar rinisjen.

2. Pastro të dhënat e cache

Nëse rinisja nuk ju ndihmon, atëherë duhet të pastroni të dhënat e memories së aplikacionit Twitter pasi rregullon shumicën e problemeve me të cilat përballet një përdorues brenda aplikacionit. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të pastruar të dhënat e memories së Twitter.

Në Android

1. Hapur Cilësimet app në telefonin tuaj Android.

2. Kliko në Apps pastaj trokitni lehtë mbi Menaxhoni aplikacionet or Të gjitha aplikacionet.

3. Prekni Twitter për të hapur Informacionin e aplikacionit.

4. Përndryshe, shtypni dhe mbani të shtypur Ikona e aplikacionit Twitter pastaj trokitni lehtë mbi ikona 'i' për të hapur Informacionin e aplikacionit.

5. Kliko në Të dhëna të qarta or Magazinimi i zgjebit (në disa pajisje, do të shihni Magazinimi & Cache, trokitni mbi të).

6. Së fundi, klikoni mbi Cache i qartë për të pastruar të dhënat e memories së Twitter.

Në iPhone

Pajisjet iOS nuk kanë opsionin për të pastruar të dhënat e cache. Në vend të kësaj, ata kanë një veçori të aplikacionit Offload që pastron të gjitha të dhënat e memorizuara dhe riinstalon aplikacionin. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të shkarkuar aplikacionin Twitter.

1. Shkoni tek Cilësimet >> i përgjithshëm >> Ruajtja e iPhone.

2. Këtu, ju do të shihni Twitter, trokitni mbi të.

3. Tani, klikoni mbi Shkarkimi i aplikacionit opsion.

4. Konfirmojeni duke trokitur sërish mbi të.

5. Në fund, trokitni lehtë mbi Riinstaloni aplikacionin.

3. Kalo te Tweet-et e fundit

Twitter gjithashtu ka një opsion me të cilin përdoruesit mund të zgjedhin nëse duan të kalojnë në tweet-et më të fundit apo jo. Ndiqni hapat e mëposhtëm për ta bërë këtë.

1. Hapur App Twitter në pajisjen tuaj.

2. Kliko në ikonë yll në anën e sipërme djathtas.

3. Zgjedh Kalo te Tweet-et e fundit nga opsionet e dhëna.

4. Tani, do të mund të shihni tweet-et më të fundit në afatin tuaj kohor.

4. Kontrolloni internetin tuaj

Kontrolloni nëse keni internet të mirë apo jo sepse nëse shpejtësia e internetit është shumë e ulët, do të përballeni me problemin e mos ngarkimit të Tweet-eve. Nëse nuk jeni të sigurt për shpejtësinë tuaj të internetit, mund të provoni të kryeni një test të shpejtësisë së internetit në pajisjen tuaj. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të kryer një test shpejtësie.

1. Hapni një shfletues në pajisjen tuaj dhe vizitoni një Kontrolluesi i shpejtësisë së internetit faqe interneti në pajisjen tuaj. (si fast.com, speedtest.net, etj.)

2. Pasi të hapet, klikoni në Test or fillim nëse testi i shpejtësisë nuk fillon automatikisht.

Kontrolloni shpejtësinë tuaj të internetit

3. Prisni për disa sekonda ose minuta derisa të përfundojë testi.

4. Pasi të jetë bërë, do të tregojë shpejtësinë e shkarkimit dhe ngarkimit.

Kontrolloni shpejtësinë tuaj të internetit

Tani, kontrolloni nëse keni një shpejtësi të mirë shkarkimi ose ngarkimi. Nëse është e ulët, kaloni në një rrjet të qëndrueshëm. Pas ndërrimit të llojit të rrjetit, problemi juaj duhet të rregullohet.

5. Përditësoni aplikacionin Twitter

Mund të provoni të përditësoni aplikacionin Twitter pasi përditësimet e aplikacioneve vijnë me rregullime të defekteve/defekteve dhe përmirësime në krahasim me versionin e tij të mëparshëm. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të përditësuar aplikacionin Twitter.

1. Hapur Google Luaj Store or App Store në telefonin tuaj.

2. Kërko për Twitter në kutinë e kërkimit dhe shtypni enter.

3. Kliko në Butoni i përditësimit për të shkarkuar versionin më të fundit të aplikacionit.

4. Pasi të përditësohet, problemi juaj duhet të rregullohet.

5. Nëse nuk ka përditësim të disponueshëm, atëherë mund të riinstaloni gjithashtu aplikacionin Twitter.

6. Kontrollo nëse është e rënduar

Nëse metoda e mësipërme nuk funksionon, atëherë ka shanse që serverët e Twitter të mos funksionojnë dhe të ketë disa probleme teknike. Pra, kontrolloni nëse Twitter është i dëmtuar apo jo. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të kontrolluar nëse nuk funksionon apo jo.

1. Hapni një shfletues dhe vizitoni një faqe interneti për zbulues ndërprerjesh (si Downdetector, IsTheServiceDown, Etj)

2. Pasi të hapet, kërkoni Twitter në kutinë e kërkimit dhe shtypni enter.

3. Tani, ju duhet të kontrolloni majën e grafikut. Një ngritje e madhe në grafik do të thotë se shumë përdorues po përjetojnë një gabim në Twitter dhe ka shumë të ngjarë që ai të jetë në rënie.

4. Nëse serverët e Twitter nuk funksionojnë, prisni pak kohë (ose disa orë) pasi mund të duhen disa orë që ekipi i Twitter të zgjidhë problemin.

Përfundim

Pra, këto janë mënyrat me të cilat mund të rregulloni gabimin "Tweets nuk po ngarkohen tani". Unë shpresoj se ju gjeni këtë artikull të dobishëm; nëse e keni bërë, ndajeni atë me miqtë dhe familjen tuaj.