Cara Ndandani Tweet sing Ora Dimuat Saiki Kesalahan
Cara Ndandani Tweet sing Ora Dimuat Saiki Kesalahan

Twitter minangka layanan microblogging lan jejaring sosial. Iki minangka platform sing akeh digunakake lan duwe jutaan pangguna aktif ing saindenging jagad. Pangguna ngeluh yen lagi nemoni masalah "Tweets ora dimuat saiki" ing Twitter.

Kita uga ngadhepi masalah sing padha nanging bisa ngatasi. Dadi, yen sampeyan uga salah sijine sing ngalami masalah sing padha, sampeyan mung kudu maca artikel kasebut nganti pungkasan amarga kita wis nambahake cara kanggo ndandani.

Ndandani "Tweets Ora Dimuat Saiki" Kesalahan

Akeh pangguna nglaporake ing platform sosial sing beda-beda sing entuk pesen kesalahan sing nyatakake, "Tweets ora dimuat saiki". Ana macem-macem alasan kenapa sampeyan entuk kesalahan ing akun Twitter.

Ing artikel iki, kita wis nambahake cara sampeyan bisa ndandani kesalahan "Tweets Ora Dimuat Saiki".

1. Wiwiti maneh Piranti sampeyan

Kaping pisanan, sampeyan kudu miwiti maneh piranti amarga masalah bisa uga ana gandhengane karo telpon sampeyan. Tindakake langkah ing ngisor iki kanggo miwiti maneh telpon.

Wiwiti maneh iPhone X lan mengko

1. Pencet terus Tombol sisih lan Volume Down tombol bebarengan.

2. Bukak tombol nalika panggeser katon.

3. Pindhah panggeser kanggo mateni iPhone.

4. Enteni sawetara detik lan tahan tombol Tombol sisih nganti logo Apple katon rampung miwiti maneh.

Wiwiti maneh telpon Android

1. Pencet terus Tombol daya or Tombol sisih ing telpon Android sampeyan.

2. Klik ing Baleni meneh saka opsi diwenehi ing layar.

3. Enteni sawetara detik kanggo rampung miwiti maneh.

2. Mbusak Data Cache

Yen miwiti maneh ora nulungi sampeyan, sampeyan kudu mbusak data cache aplikasi Twitter amarga mbenakake umume masalah sing diadhepi pangguna ing aplikasi kasebut. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo mbusak data cache Twitter.

Ing Android

1. Mbukak Setelan app ing telpon Android sampeyan.

2. Klik ing Aplikasi banjur tutul ing Ngatur Aplikasi or Kabeh Aplikasi.

3. tutul ing Twitter kanggo mbukak Info App.

4. Utawa, penet terus Ikon aplikasi Twitter banjur tutul ing ikon 'i' kanggo mbukak Info App.

5. Klik ing Mbusak Data or Panyimpenan Mange (ing sawetara piranti, sampeyan bakal weruh Panyimpenan & Cache, ketoke).

6. Pungkasan, klik ing langit Cache kanggo mbusak data cache Twitter.

Ing iPhone

Piranti iOS ora duwe pilihan kanggo mbusak data cache. Nanging, padha duwe fitur Offload App sing mbusak kabeh data cache lan nginstal maneh app. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo Offload aplikasi Twitter.

1. menyang Setelan >> Umum >> Panyimpenan iPhone.

2. Kene, sampeyan bakal weruh Twitter, tutul ing.

3. Saiki, klik ing Offload app pilihan.

4. Konfirmasi kanthi nutul maneh.

5. Pungkasan, tutul ing Instal maneh app.

3. Ngalih menyang Tweet paling anyar

Twitter uga nduweni opsi sing bisa dipilih pangguna arep ngalih menyang tweet paling anyar utawa ora. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nindakake.

1. Mbukak Twitter aplikasi ing piranti sampeyan.

2. Klik ing lambang bintang ing sisih ndhuwur-tengen.

3. Pilih Ngalih menyang Tweet paling anyar saka opsi diwenehi.

4. Saiki, sampeyan bakal bisa ndeleng tweets paling anyar ing timeline sampeyan.

4. Priksa Internet Sampeyan

Priksa manawa sampeyan duwe internet apik utawa ora amarga yen kacepetan internet sampeyan sithik, sampeyan bakal ngadhepi masalah Tweet ora dimuat. Yen sampeyan ora yakin babagan kacepetan Internet, sampeyan bisa nyoba nglakokake tes kacepetan Internet ing piranti. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nglakokake tes kacepetan.

1. Bukak browser ing piranti lan bukak Internet Speed ​​Checker situs web ing piranti sampeyan. (kaya fast.com, speedtest.net, Dadi.).

2. Sawise dibukak, klik ing Test or Mulai yen tes kacepetan ora diwiwiti kanthi otomatis.

Priksa Kacepetan Internet Panjenengan

3. Enteni sawetara detik utawa menit nganti rampung tes.

4. Sawise rampung, bakal nuduhake kacepetan download lan upload.

Priksa Kacepetan Internet Panjenengan

Saiki, priksa manawa sampeyan duwe kacepetan download utawa upload sing apik. Yen kurang, pindhah menyang jaringan sing stabil. Sawise ngganti jinis jaringan, masalah sampeyan kudu didandani.

5. Nganyari Aplikasi Twitter

Sampeyan bisa nyoba nganyari app Twitter amarga nganyari app teka karo bug / glitch fix lan dandan saka versi sadurungé. Tindakake langkah ing ngisor iki kanggo nganyari app Twitter.

1. Mbukak Play Store Google or app Store Ing telpon sampeyan.

2. Nggoleki Twitter ing kothak telusuran banjur pencet enter.

3. Klik ing Tombol nganyari kanggo ngundhuh versi paling anyar saka app.

4. Sawise dianyari, masalah sampeyan kudu didandani.

5. Yen ora ana nganyari kasedhiya, sampeyan uga bisa nginstal maneh aplikasi Twitter.

6. Priksa manawa mudhun

Yen cara ing ndhuwur ora bisa digunakake, ana kemungkinan server Twitter mudhun lan ana sawetara masalah teknis. Dadi, priksa manawa Twitter mudhun utawa ora. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo mriksa yen mudhun utawa ora.

1. Bukak browser lan bukak situs web detektor mati (kayata Downdetector, IsTheServiceDown, Dll)

2. Sawise dibukak, goleki Twitter ing kothak telusuran banjur pencet enter.

3. Saiki, sampeyan kudu mriksa spike grafik. Lonjakan gedhe ing grafik kasebut tegese akeh pangguna sing ngalami kesalahan ing Twitter lan bisa uga mudhun.

4. Yen server Twitter mudhun, ngenteni sawetara wektu (utawa sawetara jam) amarga bisa njupuk sawetara jam kanggo tim Twitter ngatasi masalah kasebut.

kesimpulan

Dadi, iki minangka cara sampeyan bisa ndandani kesalahan "Tweets Aren't Loading Right Now". Mugi sampeyan nemokake artikel iki mbiyantu; yen sampeyan nindakake, bareng karo kanca lan kulawarga.