Politika e Privatësisë

Kjo Politikë e Privatësisë rregullon mënyrën në të cilën Phil Sports News mbledh, përdor, ruan dhe zbulon informacionin e mbledhur nga përdoruesit (secili, një "Përdorues") i https://www.jguru.com faqe interneti (“Sajti”).

Informacioni i Identifikimit Personal

Ne mund të mbledhim informacion personal identifikimi nga Përdoruesit në mënyra të ndryshme, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, kur Përdoruesit vizitojnë faqen tonë, regjistrohen në sajt, bëjnë një porosi, plotësojnë një formular dhe në lidhje me aktivitete, shërbime të tjera, veçoritë ose burimet që i vëmë në dispozicion në faqen tonë. Përdoruesve mund t'u kërkohet, sipas rastit, emri, adresa e emailit, adresa postare. Sidoqoftë, përdoruesit mund të vizitojnë faqen tonë në mënyrë anonime. Ne do të mbledhim informacion personal identifikimi nga Përdoruesit vetëm nëse ata na e paraqesin vullnetarisht një informacion të tillë. Përdoruesit mund të refuzojnë gjithmonë të japin informacion personal të identifikimit, me përjashtim të faktit që mund t'i pengojë ata të përfshihen në aktivitete të caktuara që lidhen me Faqen.

Informacion identifikimi jo-personal

Ne mund të mbledhim informacione identifikimi jo-personale për Përdoruesit sa herë që ata ndërveprojnë me faqen tonë. Informacioni i identifikimit jo-personal mund të përfshijë emrin e shfletuesit, llojin e kompjuterit dhe informacionin teknik në lidhje me mjetet e lidhjes së Përdoruesve me Faqet tona, të tilla si sistemi operativ dhe ofruesit e shërbimeve të internetit të përdorura dhe informacione të tjera të ngjashme.

Cookies të shfletuesit të uebit

Faqja jonë mund të përdorë "cookies" për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Shfletuesi i internetit i përdoruesit vendos kuki në hard diskun e tyre për qëllime të mbajtjes së të dhënave dhe ndonjëherë për të gjurmuar informacionin rreth tyre. Përdoruesi mund të zgjedhë të caktojë shfletuesin e tij të internetit që të refuzojë skedarët e skedarëve ose t'ju njoftojë kur dërgohen skedarë skedarësh. Nëse e bëjnë këtë, kini parasysh se disa pjesë të sajtit mund të mos funksionojnë siç duhet.

Si e përdorim informacionin e mbledhur

Phil Sports News mund të mbledhë dhe përdorë të dhënat personale të përdoruesve për qëllimet e mëposhtme:

 • Për të drejtuar dhe për të operuar Site tonë
  Ne mund të kenë nevojë përmbajtjen tuaj të shfaqur informacion në Site saktë.
 • Për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit
  Informacioni që jepni na ndihmon t'u përgjigjemi në mënyrë më efikase kërkesave tuaja për shërbimin ndaj klientit dhe nevojave për mbështetje.
 • Për të personalizuar përvojën e përdoruesit
  Ne mund të përdorim informacionin së bashku për të kuptuar se si përdoruesit tanë si një grup përdorin shërbimet dhe burimet e siguruara në faqen tonë.
 • Për të përmirësuar faqen tonë
  Ne mund të përdorim reagime ju ofrojnë për të përmirësuar produktet dhe shërbimet tona.
 • Për të dërguar email periodik
  Ne mund të përdorim adresën e postës elektronike për të dërguar informacionin e përdoruesit dhe përditësimet që kanë të bëjnë me porosinë e tyre. Mund të përdoret gjithashtu për t'iu përgjigjur pyetjeve, pyetjeve dhe / ose kërkesave të tjera.

Si i Mbrojmë Informacionin Tuaj

Ne miratojmë praktika dhe masa sigurie të përshtatshme për mbledhjen, ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave për të mbrojtur kundër aksesit, ndryshimit, zbulimit ose shkatërrimit të paautorizuar të informacionit tuaj personal, emrit të përdoruesit, fjalëkalimit, informacionit të transaksionit dhe të dhënave të ruajtura në faqen tonë.

Ndarja e të dhënave tuaja personale

Ne nuk i shesim, tregtojmë ose marrim me qira Përdoruesit informacione personale të identifikimit të të tjerëve. Ne mund të ndajmë informacion të përgjithshëm demografik të grumbulluar që nuk lidhet me ndonjë informacion personal të identifikimit në lidhje me vizitorët dhe përdoruesit me partnerët tanë të biznesit, bashkëpunëtorët e besuar dhe reklamuesit për qëllimet e përshkruara më lart.

Uebsajtet e palëve të treta

Përdoruesit mund të gjejnë reklama ose përmbajtje të tjera në faqen tonë që lidhen me faqet dhe shërbimet e partnerëve tanë, furnizuesve, reklamuesve, sponsorëve, licensuesve dhe palëve të treta. Ne nuk e kontrollojmë përmbajtjen ose lidhjet që shfaqen në këto faqe dhe nuk janë përgjegjës për praktikat e përdorura nga faqet e internetit të lidhura me ose nga faqja jonë. Përveç kësaj, këto vende ose shërbime, duke përfshirë përmbajtjen dhe lidhjet e tyre, mund të ndryshojnë vazhdimisht. Këto vende dhe shërbime mund të kenë politikat e tyre të privatësisë dhe politikat e shërbimit të klientit. Shfletimi dhe ndërveprimi në ndonjë faqe tjetër, duke përfshirë faqet e internetit që kanë lidhje me faqen tonë, i nënshtrohen kushteve dhe politikave të vetë internetit.

Reklamat

Reklamat që shfaqen në faqen tonë mund t'u dorëzohen Përdoruesve nga partnerë reklamues, të cilët mund të vendosin kuki. Këto cookie lejojnë serverin e reklamave të njohë kompjuterin tuaj sa herë që ju dërgon një reklamë në internet për të përpiluar informacione identifikimi jopersonale për ju ose të tjerët që përdorin kompjuterin tuaj. Ky informacion lejon rrjetet e reklamave që, ndër të tjera, të ofrojnë reklama të synuara që ata besojnë se do të jenë më me interes për ju. Kjo politikë e privatësisë nuk mbulon përdorimin e cookies nga ndonjë reklamues.

Google Adsense

Disa nga reklamat mund të shërbehen nga Google. Përdorimi i cookie-t DART nga Google i mundëson asaj t'u shërbejë reklama përdoruesve bazuar në vizitën e tyre në faqen tonë dhe faqe të tjera në internet. DART përdor "informacion jo personalisht të identifikueshëm" dhe NUK gjurmon informacionin personal rreth jush, të tilla si emri, adresa e emailit, adresa fizike, etj. Ju mund të tërhiqeni nga përdorimi i kuki DART duke vizituar rrjetin e reklamave dhe përmbajtjes së Google Politika e privatësisë.

Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë

Phil Sports News ka diskrecionin për të përditësuar këtë politikë të privatësisë në çdo kohë. Kur ta bëjmë këtë, ne do të postojmë një njoftim në faqen kryesore të faqes sonë. Ne inkurajojmë përdoruesit që ta kontrollojnë shpesh këtë faqe për çdo ndryshim për të qëndruar të informuar se si po ndihmojmë në mbrojtjen e informacionit personal që mbledhim. Ju e pranoni dhe pranoni se është përgjegjësia juaj të rishikoni periodikisht këtë politikë të privatësisë dhe të jeni të vetëdijshëm për modifikimet.

Pranimi juaj i këtyre Kushteve

Duke përdorur këtë Site, ju tregon pranimin tuaj të kësaj politike. Nëse ju nuk pajtoheni me këtë politikë, ju lutem mos përdorni faqen tonë. Përdorimi i vazhdueshëm i Faqes pas afishimit të ndryshimeve në këtë politikë do të gjykohet pranimin tuaj të këtyre ndryshimeve.

Na kontaktuar

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, praktikat e kësaj faqeje ose marrëdhëniet tuaja me këtë faqe, ju lutemi na kontaktoni.