Champions League

I finalen i Champions League scoret Kingsley Coman fra Bayern München det eneste målet for å vinne kampen, de hadde også vunnet den tyske cupen og Bundesliga.

Kingsley Comans mål i den siste kampen ga Bayern München 1-0-seier over PSG (Paris Saint Germain) i mesterligaen som ble holdt i Lisboa. Bayern München ble "Europas konger" for sjette gang.

Champions League-vinner Bayern München

Høydepunkter fra Champions League:

• Bayern München slår PSG for å holde Champions League-tittelen.
  • Seks ganger på rad har Bayern München blitt europamestere.
  • Det eneste målet som ble scoret i den siste kampen var i det 59. minutt av Kingsley Coman.

Det siste målet for ligaen:

Vinner av Champions League

Endelig har en stor sesong for de tyske gigantene fullført på søndag. Det var en tøff finale, med ulike sjanser for begge lagene til å score, spesielt før Kingsley dukket opp ved bakre stolpe for hodet i Joshua Kimmichs i det 59. minutt av kampen og scoret det eneste målet som førte laget til seier på 1- 0 som allerede hadde vunnet Bundesliga og German Cup.

Hansi Flick-suksess:

Champions League suksess

Det var en eksepsjonell suksess for Hansi Flick, som ikke en gang hadde fullført et år i laget og ble utnevnt i november i fjor til å erstatte Niko Kovac.

PSG vil garantert angre på at han ikke tok noen av mulighetene i den siste kampen. De har gode spissspillere, men Bayern fortjente å vinne finalen.

Han kommenterer også at "Jeg er stolt av laget, da jeg kom til i november i fjor, var alle mot oss og kommenterte 'ikke mer respekt for Bayern München', men nå har laget utviklet seg på en måte at det blir Kings of Europa."

PSG-trener kommenterer finalen:

Thomas Tuchel, trener for PSG sa til den franske kringkasteren RMC at laget ga alt sitt hjerte og hardt arbeid på banen slik jeg forventet, men resultatene kan ikke være i vår kontroll. Laget har gitt alt i kampen og det var en tøff kamp siden forskjellen i poengsum er bare 1.

Eieren av PSGs Qatari brukte nesten 402 millioner euro (474 ​​millioner dollar) som en kombinert på Neymar og Mbappe i 2017 for å vinne denne konkurransen. Til slutt var det den som nektet dem å komme seg bort fra Paris.