Problem running Ant from WebSphere Studio Application Developer?
1 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Joel_Berger
Posted On:   Tuesday, March 12, 2002 02:18 PM

Trying to run my own task but getting the following error in the Ant Console: Ant version 1.3 compiled on March 2 2001 Build file: C:Program FilesIBMApplication DeveloperworkspaceEZKProofOfConceptToolsvignette.xml Detected Java Version: 1.3 Detected OS: Windows NT parsing buildfile C:Program FilesIBMApplication DeveloperworkspaceEZKProofOfConceptToolsvignette.xml with URI = file:C:/Program Files/IBM/Application Developer/workspace/EZKProofOfConceptTools/vignette.xml Project base dir set to: C:Program FilesIBMApplication DeveloperworkspaceEZKProofOfConceptTools Build sequence for target `export' is [init, export] Complete buil   More>>

Trying to run my own task but getting the following error in the Ant Console:


Ant version 1.3 compiled on March 2 2001



Build file: C:Program FilesIBMApplication DeveloperworkspaceEZKProofOfConceptToolsvignette.xml


Detected Java Version: 1.3


Detected OS: Windows NT


parsing buildfile C:Program FilesIBMApplication DeveloperworkspaceEZKProofOfConceptToolsvignette.xml with URI = file:C:/Program Files/IBM/Application Developer/workspace/EZKProofOfConceptTools/vignette.xml


Project base dir set to: C:Program FilesIBMApplication DeveloperworkspaceEZKProofOfConceptTools


Build sequence for target `export' is [init, export]
Complete build sequence is [init, export, import]


BuildException: C:Program FilesIBMApplication DeveloperworkspaceEZKProofOfConceptToolsvignette.xml:15: taskdef class com.intware.vignette.ant.taskdefs.ExportProject cannot be found.


BuildException: C:Program FilesIBMApplication DeveloperworkspaceEZKProofOfConceptToolsvignette.xml:15: taskdef class com.intware.vignette.ant.taskdefs.ExportProject cannot be found.


Source is in:


C:Program FilesIBMApplication DeveloperworkspaceEZKProofOfConceptTools


Classes in:


C:Program FilesIBMApplication DeveloperworkspaceEZKProofOfConceptToolswebApplicationWEB-INFclasses


XML build script (partial):




























Is this a classpath problem? Any help would be appreciated!

   <<Less

Re: Problem running Ant from WebSphere Studio Application Developer?

Posted By:   Erik_Hatcher  
Posted On:   Wednesday, March 13, 2002 10:50 AM

Yes its a classpath problem. Any way to upgrade to a more recent (v. 1.4.1) version of Ant?


You can specify a to statements.

About | Sitemap | Contact