Tiles not working, I'm using a recent nightly build.
1 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Eric_Boudreau
Posted On:   Thursday, February 28, 2002 12:30 PM

I'm starting to integrate Tiles into an application that has been built with Struts. I built a simple test page but it won't display in the browser. I'm not getting any exceptions or useful diagnostic info. I've tried the following nightly builds: 20020205 20020228 Running on Weblogic 6.1 Browser error message: There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. Weblogic output: 28 Feb 2002 12:50:49,899 INFO on Delegating via forward to 'task.current.page' [ExecuteThread: '13' for queue: 'default'](Log4JCategoryLog.java:148)    More>>

I'm starting to integrate Tiles into an application that has been built with Struts. I built a simple test page but it won't display in the browser. I'm not getting any exceptions or useful diagnostic info.



I've tried the following nightly builds:

20020205

20020228



Running on Weblogic 6.1



Browser error message:



There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.



Weblogic output:



28 Feb 2002 12:50:49,899
INFO on
Delegating via forward to 'task.current.page'
[ExecuteThread: '13' for queue: 'default'](Log4JCategoryLog.java:148)



struts config snippet:







forward="task.current.page">





Tiles config:



<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

























































Any clues? Should I be using a different nightly build?


Thanks.


-Eric

   <<Less

Re: Tiles not working, I'm using a recent nightly build.

Posted By:   Ted_Husted  
Posted On:   Saturday, March 2, 2002 10:00 PM


Be sure that you are using the most current version of
Tiles, preferably the one in the Contrib folder of the
Nightly Build.



-Ted

About | Sitemap | Contact