dcsimg
Newbie with Tomcat - couple of simple questions
1 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   A_D
Posted On:   Tuesday, March 16, 2004 04:16 AM

I'm just trying to setup Tomcat on my machine, and i've run into a couple of issues.

(1) if i type in http://localhost:9000/test in IE, it gives me an error saying TCP_ERROR and how the web server is possibly down. however if i try it in Netscape, the page shows up fine. I read in the running.txt file that it had something to do with the LAN settings, but i have no idea what has to be done in there to get it to work??

(2) the second issue is, if i give someone the url http:// :9000/test that is using another machine, what has to be done for them to see it? i had someone on another machine try it and they got page could not be found.

TIA

Re: Newbie with Tomcat - couple of simple questions

Posted By:   Matan_Amir  
Posted On:   Tuesday, March 16, 2004 04:38 AM

Hi A,


For (1), check the proxy settings of Explorer. It might be using one which could interfere with your local access. To check it, open IE, and go to Tools | Internet Options. Click on the Connections tab, and then click on the LAN Settings button. If any of the checkboxes are selected, try removing them all. I hope that helps there (just remember your settings so you can restore them later).



For (2), there could be many reasons. Are both machines on the same network? Can they ping your computer properly? Are you running a firewall? Is Tomcat configured only to allow local connections? You'll have to provide more info on that if you want help.



Cheers,

Matan
About | Sitemap | Contact