dcsimg
"Page not displayed" error when testing server.
1 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Veena_Srinivasan
Posted On:   Monday, March 8, 2004 02:08 PM

I have XP Home edition ony my computer. I have installed Tomcat 4.1.30. I also have j2sdk1.4.1_05. I set the environment variables and the path appropriately. JAVA_HOME: c:Program FilesJavaj2sdk1.4.1_05 CATALINA_HOME: c:jakarta-tomcat-4.1.30 I set the path to .;c:jakarta-tomcat-4.1.30commonlibservlet.jar; I can startup Tomcat (I think!). Here is what it says: Mar 6, 2004 10:17:58 AM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol init INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on port 80 Starting service Tomcat-Standalone Apache Tomcat/4.1.30 Mar 6, 2004 10:18:00 AM org.apache.struts.util.PropertyMessageResources INFO: Initializing, config='org.apache.struts.util.LocalStrings', returnNull=tru e Mar 6, 2004 10:18:00 AM org.apache.struts.util.PropertyMessageResources   More>>

I have XP Home edition ony my computer. I have installed Tomcat 4.1.30. I also have j2sdk1.4.1_05. I set the environment variables and the path appropriately. JAVA_HOME: c:Program FilesJavaj2sdk1.4.1_05 CATALINA_HOME: c:jakarta-tomcat-4.1.30 I set the path to .;c:jakarta-tomcat-4.1.30commonlibservlet.jar; I can startup Tomcat (I think!). Here is what it says:

Mar 6, 2004 10:17:58 AM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol init INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on port 80 Starting service Tomcat-Standalone Apache Tomcat/4.1.30 Mar 6, 2004 10:18:00 AM org.apache.struts.util.PropertyMessageResources INFO: Initializing, config='org.apache.struts.util.LocalStrings', returnNull=tru e Mar 6, 2004 10:18:00 AM org.apache.struts.util.PropertyMessageResources INFO: Initializing, config='org.apache.struts.action.ActionResources', returnNul l=true Mar 6, 2004 10:18:00 AM org.apache.struts.util.PropertyMessageResources INFO: Initializing, config='org.apache.webapp.admin.ApplicationResources', retur nNull=true Mar 6, 2004 10:18:02 AM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol start INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on port 80 Mar 6, 2004 10:18:02 AM org.apache.jk.common.ChannelSocket init INFO: JK2: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009 Mar 6, 2004 10:18:02 AM org.apache.jk.server.JkMain start INFO: Jk running ID=0 time=0/62 config=C:jakarta-tomcat-4.1.30confjk2.proper ties

But when I test the server with http://localhost I get "The page cannot be displayed". What am I doing wrong? I'm new to this. Please Help!!

   <<Less

Re: "Page not displayed" error when testing server.

Posted By:   Veena_Srinivasan  
Posted On:   Monday, March 8, 2004 02:11 PM

Sorry for repeating the question! I meant to put it somewhere else! Thanks.
About | Sitemap | Contact