Hur begränsa eller avgränsa någon på Messenger?
Hur begränsa eller avgränsa någon på Messenger?

Vad händer när du begränsar någon på Messenger, Messenger-begränsad lista, hur man begränsar eller upphäver någon på Messenger -

Messenger är en populär app och tjänst för snabbmeddelanden utvecklad av Meta. Messenger är ansluten till Facebook och användare måste logga in på sitt Facebook-konto för att kunna logga in och använda Messenger.

Nuförtiden vill användare begränsa eller avgränsa andra användare på Messenger. Att begränsa eller upphäva någon på Messenger är dock annorlunda än att göra samma sak på Facebook.

Så om du också är en av dem som vill avgränsa någon på Messenger behöver du bara läsa artikeln till slutet eftersom vi har listat stegen för att göra det.

Hur begränsa eller avgränsa någon på Messenger?

Om du vill se mindre från en användare och inte heller vill blockera dem på plattformen kan du begränsa dem. Dessutom, när du begränsar någon, kommer det inte att meddela användaren att du har begränsat dem.

På PC

Om du använder Facebook på din PC och vill begränsa någon på plattformen, så här kan du göra det.

  • Öppna en webbläsare på din dator.
  • Besök facebook.com i en webbläsare.
  • Logga in på ditt konto om du inte redan har gjort det.
  • Klicka på nedåtpilikonen intill meddelandeikon.
  • Välja Inställningar och sekretess tryck sedan på Inställningar.
  • Klicka på Blockering från vänster sidofält.
  • Här ser du en Begränsad Lista.
  • Tryck på Redigera-knappen intill Begränsad Lista.
  • Klicka på Lägg till i begränsad lista för att lägga till fler användare.
  • Om du vill avgränsa någon trycker du på Avgränsa.

På mobilappen

Om du vill begränsa eller avgränsa någon från mobilappen för Messenger, följ stegen nedan.

  • Öppna Messenger App på din enhet.
  • Gå över till chatten du vill begränsa och tryck på för att öppna chatten.
  • Klicka på 'jag'-ikonen i menyn.
  • Tryck på begränsa under Integritetspolicy sektion.

Klart, du har framgångsrikt begränsat personen du vill vara. Om du nu vill avgränsa de användare du har begränsat tidigare, följ stegen nedan.

  • Öppna Messenger app På din telefon.
  • Knacka på din profilbild.
  • Klicka på Integritetspolicy från de givna alternativen.
  • Knacka på Begränsade konton och det öppnar listan över användare som du har begränsat.
  • Välj användaren och tryck på 'jag'-ikonen välj sedan Avgränsa.

Slutsats: Begränsa eller avgränsa någon på Messenger

Så, det här är sätten på vilka du kan begränsa eller avgränsa en användare på Facebook Messenger. Vi hoppas att artikeln hjälpte dig att vägleda hur du kan begränsa eller avgränsa någon på plattformen.

För fler artiklar och uppdateringar, följ oss på sociala medier nu och bli medlem i DailyTechByte familj. Följ oss på Twitter, Instagramoch Facebook för mer fantastiskt innehåll.

Vad händer när jag begränsar någon på Messenger?

När du begränsar någon på plattformen kommer de inte att kunna skicka meddelanden till dig. Men de är fortfarande dina vänner på Facebook, och du kommer fortfarande att se deras inlägg och berättelser på plattformen.

Kommer de att få ett meddelande när jag begränsar dem?

Nej, när du begränsar någon på plattformen kommer de inte att få ett meddelande om att du har begränsat dem.

Kan jag avgränsa någon på plattformen?

Ja, du kan enkelt avgränsa någon från mobilappen eller från datorn via Facebooks webbplats.

Du kanske också gillar:
Hur återställer man raderade Facebook-meddelanden?
Hur massraderar jag inlägg på Facebook?