Yellowstone Usum 4

Jamie Dutton YELLOWSTONE mangrupikeun kantong punching konstan salami 3 musim mimiti séri, kumaha waé, momen anu pondok tapi dampak dina taun tilu tiasa ngabuktikeun yén anjeunna tungtungna sumping ka dirina.

video YouTube

Taun kaopat tina Western kontemporer Paramount anu gripping diperkirakeun balik deui ka tampilan saatos usum panas ieu. Nalika para pencinta ngantosan balikna Yellowstone anu diantisipasi pisan, aranjeunna parantos ningali deui dina épisode panganyarna sareng panginten tiasa mendakan petunjuk anu penting.

Jamie Dutton (dimaénkeun ku Wes Bentley) sigana bakal maénkeun peran anu penting dina taun kaopat anu bakal datang tina Yellowstone Taylor Sheridan.

Sutradara Hollywood sareng layar leutik panulis layar ngagulungkeun cicilan pang anyarna sataun katukang ku pamilik ranch anu dahsyat John Dutton (Kevin Costner) sareng murangkalihna.

Babarengan kahirupan kulawarga dina jalur anu nuju ka taun opat, pamirsa parantos nyusun daptar tersangka utama.

Nalika sababaraha ramo nunjuk ka putra John anu gagal sareng diadopsi, Jamie, konsép énggal parantos téori pamaréntahan terorna tetep muncul.

Dina artikel Reddit ayeuna, 1 panempo parantos ningali momen anu pondok tapi dampak antara Jamie sareng rep Market Equities Willa Hayes (Karen Pittman) anu tiasa nempatkeun dasar pikeun usum opat.

Yellowstone Usum 4

Pamaké 7ruby18 dipasang: "Naha aya anu perhatikeun, dina E3E10, tontonan di kantor Jamie, cara anjeunna nanganan Willa?"

Sateuacan serangan dahsyat ka John sareng murangkalihna, Beth (Kelly Reilly) sareng Kayce (Lukas Grimes), Jamie cocog sareng Willa di tempat kerjana.

Tapi nalika Willa sareng tim Ékonomi na sumping, Jamie langsung nyéépkeun anjeunna nyalami penceroboh anu ngadeukeutan.

Tulisan diteruskeun: "Nalika anjeunna gugah sareng katingali ngalayang, Willa ngacungkeun panangan ka anjeunna sareng ngadeukeutan anjeunna.

"Jamie ngalangkungan anjeunna, bahkan henteu ngaku anjeunna, teras masihan panangan salam ka Gubernur anu asup ka tukangeun Willa."

Kusabab acara dimimitian dina 2017, Jamie geus tarung kabur ti handapeun kalangkang bapana.

Sanaos anjeunna ayeuna dituduhkeun salaku tersangka pikeun serangan ngalawan jalma anu dipikacinta, seueur pamirsa satuju yén anjeunna bakal ngajaga dirina salaku bahaya anu mungkin dina perang anu lumangsung ka harta Yellowstone.