Shotzi Blackheart vs Candice LeRae kalawan Indi Hartwell
Shotzi dimimitian ku kauntungan tina tarung. Candice kabur tina konci panangan sareng kéngingkeun rohangan berkat gangguan ti Indi Hartwell. Hiji ti The Way gains kontrol salila cut komérsial dugi Blackheart nyambungkeun hiji Enzuigiri pikeun nyieun kamar. Anjeunna tetep payuneun tarung dugi ka Candice kabur pikeun Garga-No Escape. Shotzi megatkeun konci jeung nyambungkeun DDT di juru. Indi ngaganggu deui sareng LeRae réngsé ku Swinging Neckbreaker pikeun meunangna.

juara: Candice LeRae dina cacah tilu

Finn Balor ngajadikeun lawang na ring keur promo a. Juara nawiskeun pujian ka Kyle O'Rilley tapi netelakeun yén anjeunna henteu ngahontal naon anu dijanjikeun nalika anjeunna dielehkeun minggu kamari. Anjeunna ngingetkeun yén kameunanganna ngan ukur peringatan pikeun nangtang salajengna, dimana Pete Dunne muncul dina pamandangan sareng Oney Lorcan sareng Danny Burch. Tilas juara Inggris netelakeun yén anjeunna bosen ningali anjeunna salaku nyanghareupan gulat Éropa sareng bakal nyandak tempat salaku saingan salajengna ku kakuatan. Trio nyerang Bálor! Nu boga Championship NXT ninggalkeun anjeunna dina taneuh dugi Kyle O'Rilley muncul pikeun nyalametkeun anjeunna. Roderick Strong sareng Adam Cole ogé muncul sareng tiluna ngusir anu kurang ajar. Bálor ukur lalajo aranjeunna sarta retires backstage.

Dusty Rhodes Tag Tim Klasik 2021 Babak 1
Veteran Muda Grizzled Zack Gibson sareng James Drake vs Ever-Rise Chase Parker sareng Matt Martel
Drake ngadominasi Martel sareng pasanganna tetep mingpin tim. Drake aya dina bahaya nalika Martel najong awak lawanna. James nyoba nengtremkeun ati pasangan sarta nyokot alih pikeun meunangkeun taneuh. Martel kabur tina konci panangan sareng ngaleungitkeun Chase. Panungtungan meunang sababaraha taneuh ku pencét dua lawan-Na. Ever-Rise nyiapkeun pikeun ngabéréskeun padamelan éta, tapi James ngabéla dirina kalayan bantosan pasanganna di ringside, sareng duanana nerapkeun Tiket ka Mayhem. 1.2.3

Grizzled Young Veterans bakal nyanghareupan The Way atanapi Kushida sareng Leon Ruff dina babak kadua turnamen.

Shotzi Blackheart ngadamel pernyataan di tukangeun panggung. Anjeunna netelakeun yén anjeunna bakal milarian pasangan pikeun Dusty Rhodes Women's Tag Team Classic. Ngajéntrékeun yén Aisyah perlu batur satia, dipercaya jeung soldadu a, Ember Moon némbongan dina adegan jeung nyatakeun yén babarengan maranéhna bakal nyieun sajarah dina turnamén.

Johnny Gargano kalawan Téori Austin vs Dexter Lumis
Lumis lunges di Gargano sarta pencét anjeunna sababaraha kali. Hiji ti The Way bakal nampi Uppercut di ringside nu ninggalkeun anjeunna knocked kaluar pikeun moments ringkes jero ring. Saatos berjuang dina sudut, Lumis ngalungkeun lawanna ka taneuh sareng ngaluncat, tapi Johnny ngagulung ka juru sareng lawanna ragrag ka tukang.
Gargano gains dominasi salila putus komérsial.

Punch Lumis dina tonggong sababaraha kali dugi anjeunna counterattacks kalawan siku na Spinebuster na. Dexter milarian Jaket tapi dibalikkeun ku Crucifix. Lumis lieur sanggeus tajongan kana sirah. Gargano milarian One Final Beat, tapi ngan ukur nampi Jaket bari Teori Austin nyiptakeun gangguan. Johnny nerapkeun Roll-Up jeung maok kameunangan ieu.
juara: Johnny Gargano on akun tilu

Jalan narajang Dexter Lumis sanggeus tarung. Kushida muncul sareng nyerang Gargano! Anjeunna ningali Kajuaraan Amérika Kalér sareng ngalungkeun ka sainganna sateuacan balik ka tukang.

The Fight Pit antara Tommaso Ciampa sareng Timothy Thatcher diumumkeun pikeun minggu payun. Dua kecap silih tukeur dina méja kalayan Wade Barret salaku mediator. Duanana nyarita pisan enraged tanpa nyokot panon maranéhanana off nu séjén.

MSK tungtungna diungkabkeun ka pamiarsa NXT. Baheulana katelah Zackary Wentz sareng Dezmond Xavier ngenalkeun diri salaku Nash Carter sareng West Lee.

Dusty Rhodes Tag Team Klasik 2021 (Babak 1)


Isaiah Swerve Scott sareng Jake Atlas vs MSK (Nash Carter sareng West Lee)
Yesaya sareng Carter ngamimitian. Lalaki MSK junun kabur tina konci panangan sarta relieves pasangan na anu outmatched di ringside. Nash datang ka nyalametkeun sarta Kulon nyokot luncat tina ring pikeun sambel saingan na kaluar tina jalan.
Nash ngadominasi ku padlock on deui sanggeus putus komérsial. Anjeunna relieves pasangan na, anu ngajaga sagalana dina kontrol pikeun timnya. MSK Seuneu Seuneu Panas! Kulon jeung Swerve ditinggalkeun nyalira di ring. Carter nyokot alih ku reuwas sarta aranjeunna nerapkeun kombinasi Neckbreaker na Backbreaker pikeun meunangna.
winners: MSK on akun tilu

MSL bakal nyanghareupan Curt Stallion sareng Austin Gray, atanapi Drake Maverick sareng Killian Dain dina babak salajengna.

The Women's Dusty Rhodes Tag Team Classic dimimitian minggu hareup Kacy Catanzaro sareng Kayden Carter bakal nyanghareupan Toni Storm sareng Mercedes Martinez dina babak kahiji. Ogé diumumkeun nyaéta The Way Indi Hartwell sareng Candice LeRae sareng pasangan Shotzi Blackheart sareng Ember Moon dina kompetisi.

Scarlett ngalakukeun tarot dina méja bari ngarepkeun Finn Balor bakal janten target Carrion Kross salajengna.

Xia Li kalawan Boa vs Valentina Feroz
Kalayan niup kana raray sareng super

Atas pesenan tokoh misterius dina tahta, Xia Li terus nyerang sainganna pikeun sababaraha waktos.

Bronson Reed misahkeun Yesaya Swerve Scott jeung Jake Atlas anu arguing backstage. Témbal confronts anjeunna sarta warns anjeunna tetep kaluar tina bisnis na.

Ngumumkeun Fight House Party ngalawan Imperium sareng Kushida sareng Leon Ruff ka The Way salaku Dusty Rhodes berjuang Tag Team Classic pikeun minggu payun.

Dusty Rhodes Tag Team Babak Klasik 1
Breezango Tyler Breeze sareng Fandango) vs Era Undisputed Roderick Strong sareng Adam Cole sareng Kyle O'Reilly
Adam Cole jeung Tyler angin ngahiliwir mimiti pisan merata sarta nyokot alih ti teammates maranéhanana. Breezango ngéléhkeun pertandingan nalika istirahat komérsial. Cole asup ring jeung gains sababaraha spasi. Anjeunna throws tajongan ti ringside on angin ngahiliwir sarta duanana ngagentos deui. Roderick ngadominasi Fandango kalayan sababaraha serangan gancang.

Era Undisputed néangan kombinasi tajongan jeung Backbreaker tapi maranéhna diitung ngan ngahontal dua. Fandango dodges nu Shot Tukang sarta relieves Tyler. Kiwari dimungkinkeun neangan hiji kaunggulan jeung pasangan na, tapi Roderick datang ka nyalametkeun teh, jeung opat mungkas nepi ngalawan kanvas nu. Pete Dune Oney Lorcan, sareng Danny Burch nyerang Kyle O'Reilly! Finn Balor datang ka panggung pikeun mantuan Kyle. Cole kacau tapi junun nerapkeun Superkick pikeun cacah tilu.
winners: Era Undisputed on akun tilu

Era Undisputed bakal nyanghareupan Tony Nese jeung Ariya Daivari, atawa Ashante Adonis jeung Desmond Troy dina babak salajengna.