• Big E bakal tangtangan Sami Zayn dina Pertandingan Lumberjack pikeun Kejuaraan Intercontinental dina SmackDown édisi Natal khusus

In jam panungtungan, WWE diterbitkeun hiji pernyataan resmi announcing yén Sami Zayn jeung Big E bakal nyanghareupan silih dina Lumberjack Cocog dina SmackDown Christmas husus nu bakal dirékam wengi ayeuna sarta bakal disiarkeun Jumaah ieu 25 Désémber on FOX.

"Saatos ngalakukeun sagala kakuatanana pikeun ngaganggu Sami Zayn, Big E bakal milarian pikeun ngaku Championship Intercontinental ti Zayn Jumaah ieu dina SmackDown dina Pertandingan Lumberjack."

"Pertandingan ulang anu ditunggu-tunggu ieu bakal sumping dua minggu saatos pertarungan non-judulna dimana Zayn ngabohong Big E pikeun ngudag anjeunna handapeun ring supados anjeunna tiasa kéngingkeun kameunangan ku cacah sapuluh. Minggu saterusna, Big E males. nalika anjeunna dirobah hasil tina Sami Awards taunan dimana Big E nyandak pangajén pikeun Superstar taun. Nalika Sami nyobian ngabenerkeun kasalahan, Big E nyerang juara Intercontinental ayeuna. ”

Urang émut yén épisode Jumaah ieu dirékam wengi ayeuna sareng fans bakal tiasa ngaksés rékamanna ngalangkungan sistem WWE Thunderdome.