• WWE TLC gaduh pertandingan antara Romawi Reigns sareng Kevin Owens
  • Romawi Reigns nyerang Kevin Owens di WWE SmackDown minggu kamari

WWE TLC urang Koutundown geus dimimitian, tur aya hiji episode tina Dibantingkeun. WWE hoyong nguatkeun jalan carita dina épisode minggu ieu ngan ukur nalika perusahaan ngumumkeun naon anu bakal kajadian dina SmackDown minggu ieu. Romawi Reigns diserang ku Kevin Owens minggu kamari, tapi ayeuna dipercaya yén Kevin Owens bakal dendam dina Reigns Romawi Kapala Tribal pikeun nyokot storyline ka hareup.

Naon anu lumangsung dina WWE Smackdown Minggu kamari?

Minggu kamari, Kevin Owens asup jeung mawa méja, tangga, jeung korsi kana ring. Samentara éta, Jay Uso ngomong yén manéhna hayang ngajarkeun Owens palajaran sanggeus Jay Uso ditinggalkeun ti backstage. Kevin Owens motong promo jeung hyped cocok na. Salila ieu anjeunna ngobrol ngeunaan méja sareng korsi. Aranjeunna naek tangga sareng motong promo. Salila ieu, Jay Uso datang sarta nyerang Owens. Antukna Owens balik deui jeung nyerang Uso.

Lajeng Éntri ku WWE Universal Jawara Romawi Reigns, najan Kevin Owens ditantang anjeunna anjeunna henteu balik di ring. Hasilna, bangsa Romawi balik deui. Sanggeus ieu Owens indit backstage jeung korsi baja. Backstage Kevin Owens milarian The Big Dog tapi dieureunkeun sareng ditaroskeun ku Kayla Braxton. Anjeunna ngawalon patarosan tapi Romawi Reigns sumping sareng nyerang anjeunna sengit sareng masihan pesen anu kuat pikeun TLC.

Ayeuna Roman Reigns sareng Kevin Owens cocog dina WWE TLC. Nanging, ieu sanés waktosna nalika Reigns sareng Owens badé nyanghareupan ring, duanana parantos nyanghareupan aranjeunna sababaraha kali sateuacanna. Ayeuna kedah ditingali naha aya anu meunang di TLC anu bakal dilaksanakeun dina 20 Désémber (21 Désémber di India).