Big Timber mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun resep kana Kanada, tatangkalan, sareng TV kanyataanana. Carita ngeunaan perusahaan logging milik kulawarga sareng dioperasikeun di Pulo Vancouver. Sajarah premiere usum kahiji dina 2020. Ieu mimitina commissioned. Éta cukup saé dina hal rating yén Usum 1 dileupaskeun dina Netflix dina bulan Juli. Puncakna dina #6 dina daptar acara Tren Top 10 Netflix.

"Big Timber" mangrupikeun salah sahiji acara realitas siluman pikeun transisi tina jaringan TV ka Netflix dina sababaraha waktos. Acara ieu rada underrated saprak debut dina Netflix.

Sanaos perusahaan kayu anu dipidangkeun dina acara éta gaduh akun Instagram sareng Facebook nyalira, éta henteu ngajantenkeun bédana saluareun éta. Rotten Tomat henteu tiasa masihan ulasan anu pasti pikeun acara éta sabab nampi tanggapan anu sakedik. Naon urusanna?

Aya deui Big Timber tibatan anu katingali. Kami ngagaduhan scoop.

Éta mangrupikeun padamelan anu sesah anu peryogi sakedik waktos.

Karyawan "Big Timber" mangrupikeun éra pikeun urang Amérika anu damel jam-jaman sareng jarang nyandak waktos. Numutkeun District Chronicles, Kevin Wenstob (tokoh utama dina Sajarah Channel-Netflix kanyataanana acara), nyatakeun bluntly yén ieu teu mungkin keur nyandak waktos off. "Teu pernah aya downtime di industri ieu ... urang sigana nyandak dua Jumaah kaluar unggal taun." Kumaha upami liburan anu langkung panjang, sapertos saminggu atanapi dua minggu anu tiasa dilakukeun ku urang Éropa? Ieu kabeh overrated. Nalika topik sabtu minggu salami langkung ti tilu dinten muncul, anjeunna nyarios yén "aya seueur anu kedah dilakukeun."

Sanaos dinten kerja 16 jam teu jarang pikeun Wenstobs atanapi karyawanna, Kevin nyarios yén kerja keras anu ditingali dina séri realitas sanés seuseueurna. Ieu teh sawmill kulawarga, nu mangrupa "wewengkon pagawean stabil" jeung logging nu nyieun paling duit. Masih seueur damel 16 jam sadinten.

Sumuhun, leuweung lestari mungkin

The Victoria News diterbitkeun fitur ngeunaan Bapak jeung Nyonya Wenstob ngan saméméh premiere Sajarah urang. Éta nyatakeun yén pasangan éta komitmen kana prakték sustainable. Aranjeunna anggota Sustainable Forestry Initiative sareng nyandak tanggung jawabna kana lingkungan sacara serius. Ieu sanés ngeunaan ngahindarkeun masalah hukum anu mahal pikeun leuweung-leuweung dina jangka pondok. Ieu ngeunaan tujuan jangka panjang pikeun mastikeun leuweung subur tur tetep sehat ambéh maranéhanana bisa terus earn panghasilan.

Industri logging terus-terusan nyanghareupan pers négatif sareng ancaman ti ahli lingkungan anu terang (tapi sering henteu terang) kusabab karusakan leuweung anu henteu tanggung jawab di daérah sapertos leuweung hujan Amazon. Upami dilakukeun sacara lestari, penebangan atanapi kehutanan tiasa janten panyerep karbon. Ieu ngandung harti yén maranéhna nyerep saloba atawa leuwih karbon ti atmosfir sakumaha aranjeunna emit. Penanaman deui leuweung di daérah terpencil anu parantos gundul mangrupikeun hal anu saé pikeun ékonomi lokal sareng ngabantosan pikeun merangan perubahan iklim global. Industri kedah ningkatkeun citra publik na sateuacan tiasa akar.

Maranehna ngalakukeun leuwih ti saukur negor tangkal.

Sapertos kalolobaan acara TV kanyataanana, pamirsa ngan ukur ningali sabagian leutik tina naon anu dilakukeun ku Wenstobs pikeun ngajaga lampu. Lamun datang ka nyieun acara leuwih pikaresepeun pikeun pemirsa, hal mundane jeung sapopoé ampir sok meunang motong. Ieu sering pikeun tujuan hiburan, tapi panongton teu meunang gambaran lengkep ngeunaan naon lumangsung.

Rapat kaamanan mangrupikeun bagian integral tina kahirupan sapopoé para logger, khususna di pasir. Kevin ngomong yén rupa bumi robah sepanjang waktos tur aya salawasna hazards anyar kudu sadar. Ieu sanés sadayana bahaya alam anu kedah diatasi ku logger. Éta ogé mungkin pikeun satwa bahaya. Elk mangrupikeun sadetik dina hal ancaman, sedengkeun biruang sareng cougars khususna bahaya.

Aranjeunna dina lookout pikeun manggihan Bigfoot

Béntang realitas TV ieu ogé kedah sadar kana satwa alam sanés, sapertos biruang, elk, sareng biruang. Wartawan naroskeun ka Kevin ngeunaan panampakan Bigfoot di daérah nalika wawancara majalah. Sanaos anjeunna ngagaduhan jawaban anu pikaresepeun, éta sigana henteu nyugemakeun pikeun peminat Bigfoot.

Anjeunna laughed dina lulucon sarta ngomong yén anjeunna terang naon maksudna. "Nalika anjeun ngurilingan juru anjeunna panginten masih aya sabab aya carita kuno ngeunaan aranjeunna aya di daérah éta. Tapi kuring teu acan ningali nanaon. Kecap konci éta kalimah téh "acan". Saha anu terang naon anu bakal datang? Dina épisode anu bakal datang, fans tiasa nyaksian panampakan Bigfoot langsung. Hanjakalna, teu aya panampakan Bigfoot dina Usum 1. Nanging, naon waé tiasa kajantenan dina Usum 2.

Big Timber bakal renewed pikeun usum kadua.

Internét masih can tangtu lamun "Big Timber" bakal meunang Usum 2. Hiji bisa ngajawab yén kinerja usum kahiji, nu teleported langsung ka Netflix tur debut di Top 10 Trending nempokeun katuhu jauh, nyaeta alesan pikeun jadi optimistis. Ieu ogé saperti teu mirip hiji acara bakal renewed iwal éta kasuksésan badag. Pasar Ecological sapertos kanyataanana TV butuh waktos kanggo nyebarkeun kecap liwat média sosial sareng kecap mulut sateuacan eksekutif nyandak kaputusan. Sanaos "Timber Besar" teu acan aya sataun, éta parantos aya ti saprak éta.

Numutkeun The Cinemaholic, masih aya harepan. Numutkeun kana The Cinemaholic, publikasi online nembé ngalaporkeun yén acara éta parantos disatujuan pikeun babak kadua dina Januari 2021. Aranjeunna henteu nyarios sumberna. Naha leres? Atanapi Usum 2 masih dina rundingan? Kami bakal tetep anjeun diropéa nalika urang diajar langkung seueur. Terus parios deui sareng kami.