wangunan beton abu handapeun langit biru

Ngajalankeun bisnis di 2024 hartosna anjeun bakal nyaksian puncak inovasi.

Dina taun-taun ayeuna, seueur curveballs anu dialungkeun ka perusahaan anu mapan sareng pangusaha sami-sami, paling henteu kusabab épék-épék pandémik. Dina 2020, éta GDP global nyusut ku 3.4% sareng tingkat pangangguran ngahontal 5.77%.

Henteu sadayana warta goréng pikeun usaha nalika urang nuju ka taun kalénder anu sanés, tapi éta salawasna patut disiapkeun pikeun sababaraha tantangan anu diatur pikeun ngadominasi perdagangan.

Usaha di 2024: Top 3 tantangan anu diprediksi

1. Dursasana customer sarta ingetan

Nalika bisnis naon waé tumbuh, période puncak sering ngenalkeun rupa-rupa palanggan anu nampilkeun syarat anu teu kaduga sareng rupa-rupa. Pikeun minuhan ekspektasi ngarobah, usaha kudu ngaku jeung ngabales tren pasar jeung requests husus, teuing.

Ngartos klien mangrupikeun investasi anu pantes pikeun waktos anjeun. Coba nanya eupan balik atawa maca antara garis lamun datang ka ulasan. Nawiskeun jasa tambahan pikeun palanggan anjeun bakal nunjukkeun yén anjeun daék ngalakukeun mil tambahan, bahkan dina waktos anu nangtang.

Ngaliwatan panalungtikan pasar, survey, sareng grup fokus, anjeun tiasa kenal sareng palanggan anjeun. Ngawangun sareng ngajaga komunikasi saatosna mangrupikeun léngkah anu paling penting, tapi éta mangrupikeun seueur usaha anu gagal. Usaha bakal ngabedakeun perusahaan anjeun.

2. Arus kas

Henteu aya rusiah yén krisis biaya hirup anu lumangsung di Inggris nyababkeun tekanan anu teu pernah aya dina usaha. Naékna biaya pikeun suplai, produk, sareng jasa parantos ngaganggu napsu konsumen, sareng para ahli ngaduga éta nagara ngan ukur bakal ngahindarkeun kana resesi dina 2023.

Kalayan jaman ékonomi anu nangtang, panghasilan rumah tangga langkung handap. Pikeun usaha, nyumponan target bari mayar staf cekap tiasa sesah. Seueur karyawan parantos ngarobih padamelan langkung rutin tibatan anu disangka, kalayan poténsi earning ayeuna janten motivator konci dina pilihan karir.

Alokasi sumberdaya kedah dipertimbangkeun sacara saksama taun payun sareng salajengna. Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun meunangkeun pamahaman teleb ngeunaan pengeluaran asup jeung kaluar anjeun munggaran. Pikeun ngahontal ieu, anjeun tiasa ngalatih tim internal atanapi damel sareng profésional kauangan pikeun konsultasi pajak pribadi di 2024.

3. Barang jeung jasa dina metaverse nu

Anu pamungkas - jeung sugan héran, pikeun usaha leutik - tantangan sejen bakal ngalibetkeun panangtayungan barang jeung jasa virtual. Upami perusahaan anjeun gaduh aset dina metaverse, anjeun kedah nyiapkeun parobihan kana naon waé anu branded atanapi asli pikeun perusahaan anjeun.

Kalayan inovasi téknologi anu ageung netepkeun adegan, panyipta digital milarian hak kapamilikan anu ditingkatkeun pikeun produk anu dileupaskeun dina metaverse. Kantor Kekayaan Intelektual Inggris parantos ngaluarkeun pedoman énggal ngeunaan kumaha barang sareng jasa digital kedah diklasifikasikeun, ku kituna anjeun kedah kenal sareng ieu sateuacan anjeun ngatur atanapi ngadistribusikaeun aset anjeun.

Metaverse nampilkeun kasempetan anu luar biasa pikeun kamekaran. Upami anjeun henteu acan ngajalajah jalan anu béda pikeun perdagangan digital, éta mangrupikeun titik awal anu luar biasa pikeun ékspansi.

gambaran

Tina téknologi sélulér pikeun ngamankeun tawaran énggal, unggal usaha bakal nyanghareupan tantangan unik sorangan dina taun anu bakal datang. Milarian solusi perdagangan anu inovatif, kontemporer sareng asli bakal janten konci pikeun milarian sareng ngamankeun kasempetan pertumbuhan anu tiasa diukur pikeun 2024 sareng salajengna.