Kumaha Unlink Nomer Telepon ti TikTok
Kumaha Unlink Nomer Telepon ti TikTok

Bingung Kumaha Ngabatalkeun Nomer Telepon anjeun tina TikTok, Kumaha Ngahapus atanapi Ngarobih Nomer Ponsel anjeun tina akun TikTok, Ganti Nomer anjeun dina akun TikTok -

TikTok (katelah Douyin di Cina) nyaéta layanan hosting pidéo pondok anu dipiboga ku ByteDance. Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyieun, lalajo, jeung babagi video nu direkam dina alat nu bagerak.

Aya seueur instansi nalika urang hoyong ngahapus atanapi ngabatalkeun tautan nomer telepon urang tina platform média sosial sareng TikTok mangrupikeun salah sahijina. Kami ogé hoyong hal anu sami tapi tiasa ngahapus nomer sélulér kalayan gampang.

Janten, upami anjeun ogé salah sahiji anu hoyong ngabatalkeun tautan nomer telepon anjeun tina TikTok, anjeun ngan ukur kedah maca tulisan dugi ka ahir sabab kami parantos daptar léngkah-léngkah anu anjeun tiasa lakukeun.

Kumaha cara ngahapus tautan nomer telepon ti TikTok?

Teu aya cara langsung pikeun ngahapus atanapi ngabatalkeun tautan nomer telepon anjeun tina TikTok. Nanging, anjeun tiasa ngarobih atanapi ngapdet nomer sélulér nganggo nomer énggal tina setélan aplikasi TikTok.

Cabut Nomer Handphone Anjeun

1. buka Aplikasi TikTok dina alat Anjeun.

2. Klik dina Ikon kuring di sisi katuhu handap pikeun nganjang profil anjeun.

3. Ketok dina ikon tilu titik di sisi katuhu luhur.

4. di handap Setélan sareng Privasi, toél kana Atur akun abdi handapeun bagian Akun.

5. Dina layar salajengna, anjeun bakal nempo a Nomer telepon pilihan jeung nomer handphone anjeun, ketok di dinya.

6. Sateuacan ngarobih nomer anjeun, TikTok bakal naroskeun anjeun pariksa nomer anjeun ayeuna. Ketok dina Kirim Kode teras lebetkeun kodeu anu dikirim ka nomer telepon anjeun sareng ketok pariksa pikeun pariksa.

7. Saatos pariksa ayeuna, lebetkeun nomer énggal sareng ketok patuh tombol.

8. Tungtungna, klik dina Kirim OTP pikeun pariksa nomer anyar.

Kontak TikTok pikeun Cabut Nomer

Upami anjeun henteu gaduh aksés kana anu ayeuna sareng hoyong ngahapus tina akun TikTok anjeun, tuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap.

1. buka Aplikasi TikTok dina telepon Anjeun.

2. Ketok dina Ikon kuring pikeun muka feed profil anjeun.

3. Klik dina ikon tilu titik di luhur.

4. di handap Setélan sareng Privasi, toél kana Laporkeun hiji masalah.

5. Dina layar salajengna, pilih Akun sareng Propil.

6. Klik Kuring Masih boga masalah sareng ngajelaskeun masalah anjeun. Contona, "Halo Tim, abdi henteu gaduh aksés kana nomer sélulér anu kadaptar sareng abdi hoyong ngahapus tina akun abdi. hatur nuhun”

7. Laporkeun masalah sareng dukungan TikTok bakal ngahubungi anjeun pikeun verifikasi sareng aranjeunna bakal ngahapus nomer anjeun.

Kacindekan: Pupus tautan Nomer Telepon anjeun tina TikTok

Janten, ieu mangrupikeun cara anjeun tiasa ngahapus atanapi ngabatalkeun tautan nomer telepon anjeun dina TikTok. Kuring miharep anjeun manggihan artikel ieu mantuan; lamun kitu, bagikeun ka babaturan anjeun sarta kulawarga.

Pikeun langkung seueur artikel sareng apdet, gabung kami Grup Telegram sareng janten anggota DailyTechByte kulawarga. Ogé, tuturkeun kami on Google News, Twitter, Instagram, sarta Facebook pikeun apdet gancang.

Anjeun Dupi ogé kawas: