imah Carita Top raramean Tiny Pretty Things Usum 2: Fokus Pikeun Tanggal Rilis Sareng Sadayana Émbaran Carita !!

Tiny Pretty Things Usum 2: Fokus Pikeun Tanggal Rilis Sareng Sadayana Émbaran Carita !!

0
Tiny Pretty Things Usum 2: Fokus Pikeun Tanggal Rilis Sareng Sadayana Émbaran Carita !!

Tiny Pretty Things Usum 2 Pembaruan: Ngan nempatkeun online ku Netflix, naha séri Pretty Things leutik tiasa ngarepkeun sekuel? Brennan nutup (Shane) sarta Damon J. Gillespie (Kaleb) dibuka ngeunaan likelihood usum 2. awas pikeun spoilers.

https://youtu.be/vNgUoblW9Gc

A sequel pikeun saeutik Pretty Things?

Tiny Pretty Things nyaéta séri Netflix anyar anu dirilis dina bulan Désémber anu ngabawa urang ka Archer School of Ballet - sakola balét anu kasohor di Chicago (AS), sareng anu nuturkeun perjalanan penari ngora anu siap (e) pikeun sadayana pikeun ngahontal. karir pangaweruh saterusna. Cukup pikeun neuleumkeun kami dina lingkungan sapertos Gossip Girl x Cygnus atratus, khususna saprak misteri anu aya dina usaha pembunuhan penari ngagantung dina sirah sadayana.

Séri dina planét tarian anu kabuktian matak pikaresepeun sareng adiktif sapanjang épisode, tapi masa depanna tetep teu pasti. Di antara jawaban anu dipasihkeun dina épisode terakhir usum 1 sareng ku kituna kanyataan anu teu tiasa dibantah yén Tiny Pretty Things disaluyukeun tina anu unik anu ditulis ku Sona Charaipotra sareng Dhonielle Clayton, anu halaman terakhir tiasa janten kacindekan, Tiny Pretty Things Season 2 sigana henteu. janten kabutuhan. Janten, naha urang kedah sieun henteu ningali sekuel dina masa depan? Meureun moal.

Tiny Pretty Things Season 2

Tiny Pretty Things Usum 2: Dasar pikeun sagala rupa musim

Numutkeun Damon J. Gillespie - artis Kaleb Wick, Tiny Pretty Things boga potensi asli pikeun sababaraha taun. Dina mikropon Watch With Us, aktor mimiti ngelingan yén parantos aya buku Shiny Broken Pieces anu diadaptasi dina Tiny Pretty Things Season 2, Showrunners kami parantos manggung dina dasar pikeun usum 2, ngan bisi, urang meureun aya lampu héjo. Kusabab aya buku kadua anu parantos ditulis.

Luhureun sadaya, ngalawak yakin, sanajan tanpa buku ditulis ku Sona Charaipotra na Dhonielle Clayton, Tiny Pretty Things bakal ngarasakeun alam semesta cukup euyeub pikeun nuluykeun saluareun naon geus aya, Potensi aya. ngadatangan luhureun novel, aya poténsi nyata pikeun sababaraha musim jeung séri ieu. urang ogé bakal ningali dina episode 5.

Jadi loba siki anu dipelak

Sareng écés, Damon J. Gillespie sanés hiji-hijina anu nyangka kitu. Pikeun Digital Spy, Brennan Clost (Shane Brennan) netelakeun, seueur siki anu dipelak dina Usum 1 anu kuring ngarasa tiasa nyangking Usum 2 anu langkung saé. pikeun pisan kanyataan yén Cassie disebutkeun yen dina koma nya manehna rada confessional keur batur. Sadayana nyarioskeun rusiahna sareng anjeunna tiasa ngadangukeunana.

Tapi, anjeunna ogé hoyong nampilkeun éta, sanaos tim nuju mingpin, panyiar kami parantos ngembangkeun kasimpulan 37 halaman pikeun Pretty Things Season 2, teu aya anu acan dilakonan sareng ku kituna perlu hadir pikeun mastikeun upami éta masarakat umum geus direspon pikeun memotivasi Netflix neruskeun lalampahan, Kami teu acan aya informasi dina sequel nu. éta bakal gumantung kana eupan balik ti palanggan. Harepan jeung ku kituna poténsi nu aya, éta tetep kiwari keur ngarepkeun regenerasi.

Ninggalkeun Balesan

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu