imah Carita Top raramean The Tujuh Dosa Deadly Usum 5: Tanggal Release Jeung Sadaya Detil panganyarna

The Tujuh Dosa Deadly Usum 5: Tanggal Release Jeung Sadaya Detil panganyarna

0
The Tujuh Dosa Deadly Usum 5: Tanggal Release Jeung Sadaya Detil panganyarna

Dosa Anu Tujuh Pati nyaéta séri anime populér. Tapi kumaha anjeun tiasa nonton usum 5?

The Seven Deadly Sins sanés ngan ukur salah sahiji anime anu pang populerna sareng suksés di dunya tapi ogé parantos janten salah sahiji Netflix urang judul anime luhur.

Peminat di sakumna dunya hoyong pisan milari kumaha aranjeunna tiasa nyetél Dragon's Judgment saatos kacindekan usum 5 di Jepang.

The Tujuh Dosa Deadly Usum 5

Usum kaopat The Seven Deadly Sins réngsé di Jepang dina Maret 2020.

Nanging, kalolobaan peminat anime terang yén aranjeunna bakal nampi sahenteuna hiji usum deui.

Ieu alatan popularitas sakuliah dunya séri jeung bahan sumber sadia

YouTube ngaluncurkeun trailer teaser resmi pikeun The Seven Deadly Sins 'musim payun dina 17 Désémber 2020.

Kumaha Nonton Tujuh Dosa Maot Usum 5…

Netflix ngagaduhan The Tujuh Dosa Deadly Usum 5 sayogi pikeun anjeun tingali. Éta dilabélan salaku anime Netflix asli.

Séri ieu henteu sayogi dina sadaya vérsi internasional Netflix. Anjeun panginten kedah nganggo VPN pikeun ngaksés Netflix AS atanapi Inggris.

Seri anime henteu sayogi dina Crunchyroll atanapi Hulu.

Tanggal Rilis Seven Deadly Sins Season 5…

Usum 5 tina The Seven Deadly Sins premiered di Jepang dina 13 Jan sareng dirilis di sakuliah dunya dina Netflix dina 28 Juni.

The installment kalima tina anime hit éta aslina bakal dileupaskeun di Jepang dina Oktober 2020. Pandemik coronavirus nyababkeun nunda tina loba proyék anime.

The Seven Deadly Sins Episode 5 ditayangkan di Jepang dina 13 Januari. The cindekna yén anime hit bakal balik deui ka Netflix dina 2021 dijieun. Nanging, tanggal rilis khusus henteu acan diungkabkeun.

Seueur fans ngarepkeun usum 5 bakal debut dina Netflix dina usum panas 2021, séri anime biasana dileupaskeun ngan ukur sababaraha bulan saatos perdana nasional. Tusum hat 5 The Seven Deadly Sins bakal ditayangkeun dina platform dina usum 2021.

anyar laporan medar online dina Méi nunjukkeun yén Tujuh Deadly Dosa usum 5 bakal dileupaskeun dina Juni 28th. Engké, éta resmi dikonfirmasi. ngabogaan ngarecahna lengkep release.

Ninggalkeun Balesan

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu