Matrix 4

Sora Blade Runner: Black Lotus dinyatakeun di hareup Comic Con@Home 2021, kalayan béntang Matrix 4 Jessica Henwick nyetir séri anime.

Didewasa-up Swim uncovers éta Matrix 4 béntang Jessica Henwick bakal mingpin runtuyan anime impending na Blade Runner: Hideung Lotus. Disetél dina pamandangan cyberpunk canggih anu dipidangkeun dina pilem Ridley Scott taun 1982 anu kasohor sareng dikembangkeun dina Blade Runner 2049, Black Lotus bakal disetél dina taun 2032, langsung antara setélan pilem munggaran sareng spin-off. Sanaos subtleties tetep sakedik saprak Blade Runner: Black Lotus dilaporkeun deui dina taun 2018, séri anu energized diwajibkeun leupaskeun 13 pamandangan teu lami ti ayeuna Dewasa Ngojay dina basa Inggris sareng dina hiasan Jepang Crunchyroll, anu nganteurkeun acara éta. Ayeuna, sareng Comic-Con@Home 2021 ngan ukur sababaraha minggu deui, Déwasa Swim sareng Crunchyroll parantos ngalaporkeun setélan pamaén elit pikeun penghibur sora.

Nyopir pemeran sora basa Inggris nyaéta Jessica Henwick, anu ogé bakal dibéntangan dina pilem Matrix kaopat anu diantisipasi caket ku Keanu Reeves. Henwick bakal nyoarakeun Elle, réplika awéwé anu hirup dina runtuhna Blade Runner Black Out 2022 nalika pagawé Tyrell Corporation dipupus sareng ciptaan réplika dilarang. Nyaimbangkeun tuang sora nyaéta béntang Suksesi Brian Cox, anu bakal maénkeun CEO Wallace Corporation Niander Wallace, Sr., sareng penghibur Yellowstone Wes Bentley salaku Niander Wallace, Jr. Adeganna bakal dikoordinir ku tim anime Jepang anu produktif Kenji Kamiyama sareng Shinji Aramaki, anu sks ngalebetkeun Halo Legenda sareng taun ka tukang Netflix discharge Ghost in the Shell: SAC_2045.

Matrix 4

Henwick geus rada lila ditempo salaku panaratas dina pamandangan akting, robah jadi penghibur Cina Britania utama mingpin serial Britania kalawan pangalaman BBC urang acara Spirit Warriors. Saatos muncul salaku Nymeria Sand dina usum Game of Thrones engké, anjeunna ngalaksanakeun pangakuan sadunya dina maén Colleen Wing dina séri Marvel Iron Fist sareng Luke Cage sapertos pilot X-wing Jessika Pava dina Star Wars: The Force Awakens. . Kalayan padamelan kalungguhan di Blade Runner: Black Lotus sareng The Matrix 4, Henwick muncul kalayan saé bari nuju kéngingkeun penghibur anu paling ditéang dina jinis fiksi ilmiah.