The Marvelous Ny Maisel Usum 4

Anu bisa poho runtuyan unggul Emmy? Seri Marvelous Ny Maisel balik deui sareng usum kaopat. Ieu mangrupikeun detil anu tiasa ditingali ku fans usum hareup.

Runtuyan Meunangkeun Pangajén ti Unggal Pojok

Amazon Perdana urang Marvelous Ny Maisel geus milih salaku salah sahiji runtuyan pangalusna maranéhanana. Unggal juru keprok séri ieu. Ieu mah sakadar runtuyan nu earned

Jantung rahayat sareng seueur nominasi. Éta ogé dicalonkeun pikeun 80 panghargaan. Ieu badag. Séri ieu parantos nikmati tilu musim anu luar biasa dugi ka ayeuna, sareng rating IMDB nyaéta 8.7 / 10.

Dina 6 Désémber 2019, séri katilu ditayangkan. Malah usum katilu éta kasuksésan badag. Usum hareup geura-giru diumumkeun. Maisel, anu kantos janten ibu rumah tangga tapi janten pelawak profésional, ngagaduhan seueur guyonan pikeun nyarioskeun ka pemirsa. Peminat ngageter ngeunaan parantosan usum kaopat, anu ditayangkeun dina Juli 2021.

Tanggal sékrési Marvelous Maisel usum 4

Sanaos éta henteu acan dikonfirmasi, Marvelous Maisel usum #4 bakal dileupaskeun dina bulan Désémber 2021.

Mimitina, diputuskeun yén produksina bakal dimimitian dina ahir musim semi-awal usum panas 2020, tapi kusabab anu COVID-19 pandém, jadwalna diundur.

Séri anu berbasis di New York nyéépkeun waktos pra-produksi. Ieu ngalibatkeun ngawangun set anyar pikeun pilem sarta nyieun kostum anyar.

Ayeuna cast Marvelous Maisel tiasa ngamimitian syuting usum 4.

The Marvelous Ny Maisel Usum 4

Saha anu bakal aya dina The Marvelous Ny Maisel usum 4 matak?

Ieu ampir pasti nu matak heubeul bakal balik dina usum 4. Sumuhun, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ningali sababaraha rupa anyar. dikonfirmasi yén Milo Ventimiglia ti This Is Us bakal janten aktor tamu dina séri anu bakal datang. Sanajan kitu, rinci masih keur dibagikeun.

Sababaraha laporan nyatakeun yén Jackie Hoffman atanapi Allison Guinn bakal nampilkeun téma anu ngulang dina usum 4.

The Marvelous Ny Maisel Usum 4 Carita Sajauh

The Marvelous Ny Maisel ku Amy Sherman - Palladino nyaeta carita Miriam "Midge". Joel Maisel, satengah hadé Joel Maisel, ngancik hirupna tibalik. Kusabab kasedihna, anjeunna mimiti nginum alkohol. Hiji wengi anjeunna tiasa ngalaksanakeun komedi stand-up di pub. Susie Myerson, manajer dirina, aya di dinya, sarta ahirna, manéhna jadi manajer Maisel urang.