Gambar via https://twitter.com/poopycock667

Kacuali anjeun nyumput dina sababaraha taun ka pengker, anjeun bakal sadar kana kamekaran anu dipidangkeun dina lingkup kaulinan. Kaulinan booming di dunya modern. Jalma maca buku dina alat handheld portabel tur ngadangukeun Spotify on telepon android, Tapi aranjeunna oge leuwih gampang ti kantos sateuacan pikeun suplement eta pilihan séjén kalawan sési kaulinan. 

Isro anu poé nalika gambar tina kesel stereotypical biasana nunjuk ka rumaja di kamar darkened, gantina diganti ku pilihan rupa panongton béda. Salaku conto, mecenghulna kaulinan smartphone parantos ngamungkinkeun jalma-jalma anu biasana henteu maén kaulinan konsol pikeun muka diri kana rupa-rupa produk kaulinan anu béda. Sajaba ti éta, ngaronjatna jumlah kaluaran kaulinan anyar jeung ningkat hartina aya hal for everyone. Pasti aya sababaraha genre anu ngembang dina jaman ayeuna ogé, kalayan kaulinan anu paling dipénta diperkirakeun bakal nampi langkung moméntum dina taun payun. 

Dina industri multi-juta dollar, millennials déwasa madhab anu embarking dina rupa-rupa adventures kaulinan salaku maén kaulinan jadi leuwih diaksés ti kantos sateuacan. Sapanjang dasawarsa ka hareup, hal-hal diperkirakeun bakal langkung jauh, kalayan genres anu dicekel ku inovasi sareng téknologi anyar anu ngahasilkeun bungkusan kaulinan énggal. Dugi ka waktos éta, hayu urang tingali kana genre kaulinan anu parantos ngalaman kamekaran anu kasohor dina jaman ayeuna sareng bakal teras-terasan dina taun 2023. 

Jalma adore kaulinan tarung kawas fana Kombat 

Bari tombol-bashers sarta gamers novice kalana bisa meunang sababaraha kabagjaan tina kaulinan tarung, éta genre pisan-dipikacinta ku gamers diehard dina sakabéhna. Genre geus pasti housed sababaraha waralaba iconic leuwih taun, jeung nu kawas Mortal Kombat, Tekken, sareng Street Fighter langsung muncul dina pikiran. Ieu mangrupikeun genre kaulinan anu henteu kantos ngalambatkeun ogé, kalayan sékrési modéren anu inovatif ngahirupkeun kahirupan énggal, sapertos Nintendo Super Smash Bros. asa sok aya napsu pikeun kaulinan tarung. 

video YouTube

kaulinan slot Kasino kawas Gurun Harta keur booming 

Baheula, kaulinan kasino pakait sareng spenders badag sarta pilem Bond. Ayeuna, sanajan, berkat mecenghulna casinos online, ngalaman kaulinan kasino leuwih diaksés ti kantos sateuacan. Ti kaulinan slot kawas Gurun Harta, hiji karya Mesir-themed, pikeun produk dealer live inovatif nu nyadiakeun pangalaman kaulinan kasino sabenerna otentik, aya kitu loba kaulinan béda sampel dina kasino online. Judul ieu sareng seueur deui anu ngiringan kaulinan tradisional, siga poker sareng blackjack, anu sadayana nyumbang kana kamekaran kaulinan kasino online di jaman ayeuna. Langkung seueur diperkirakeun sumping dina 2023 ogé. 

PUBG nuju nuju dina kategori battle royale 

image via https://twitter.com/PUBG

Hatur nuhun kana kaulinan sapertos PUBG sareng Fortnite, genre kaulinan battle royale nuju mekar ayeuna. Kalayan duanana kaulinan ayeuna sacara menonjol diulas dina kalénder esports, naékna pangkat kaulinan parantos naékkeun genre sacara umum. Kalayan panyipta PUBG sareng Fortnite narik jutaan pamaén sareng nampi pendapatan ageung, éta mangrupikeun genre kaulinan anu diperkirakeun ngalaman langkung seueur kompetisi dina waktos anu caket. Sadayana hoyong nyiksikan pai ayeuna. 

Olahraga kaulinan terus daya tarik pikeun gamers 

Saprak awal budaya kaulinan, kaulinan olahraga bakal salawasna jadi prominently diulas dina luhureun grafik kaulinan. Ti FIFA 23 sareng Madden NFL 23 ka Knockout City sareng NBA 2K23, aya hiji hal pikeun sadayana dina kategori kaulinan anu rupa-rupa sareng detil pisan ieu.