Béntang "The Fantastic Fight" Christine Baranski sareng Audra McDonald dihijikeun ku panyipta séri Robert sareng Michelle King pikeun panel Digital pikeun Festival Télévisi ATX na pikeun ngabahas usum kalima anu bakal datang tina spin-off "The Good Wife".

Sapertos dina musim-musim saacanna, alur carita bakal ngungkabkeun kajadian-kajadian ayeuna anu nyata; upami madness utter of 2020, fans bisa ngaharepkeun pikeun manggihan usum tambahan-bonkers, kayaning 6 Januari pemberontakan.

"Kuring nyangka taun ieu kapangaruhan ku 6 Januari dina hal anu sanés," saur Robert King, sakumaha anu disebatkeun ku Deadline, "Rasa yén bangsa ieu rusak sakedik, sareng naha aya cara pikeun ngahijikeunana?"

video YouTube

Ogé reflected dina usum anyar bakal rajapati George Floyd ku urut perwira pulisi Derek Chauvin jeung Amérika nyanghareupan taun countless rasisme sistemik.

"Anu kuring sok nyarios ngeunaan Raja-raja nyaéta aranjeunna teras-terasan ngaléngkah ka garis ... sareng ucapkeun, 'Éta anu kajantenan' sareng terangkeun lampu éta," saur McDonald. "Aranjeunna henteu sieun janten pabalatak, sareng éta anu kajantenan taun ieu: janten pabalatak."

Ogé bagian tina dewan éta tambahan seger mun lémparan Mandy Patinkin na Charmaine Bingwa.

"Kuring diajar ngeunaan lalaki ieu unggal menit unggal dinten," terang Patinkin ngeunaan kapribadianna, hakim anu luar biasa anu henteu ortodoks Hal Wacker. "Kuring yakin urang sadayana diajar."

Bingwa ogé ngabagikeun sababaraha rinci ngeunaan karakterna, pengacara rookie Carmen Moyo, anu nembé ngagabung sareng perusahaan.

"Carmen kaluar ti bagian tangguh kota. Kuring ngarasa yén anjeunna henteu ngagaduhan jalur langsung ngalangkungan paguron Liga Ivy pikeun mata pencaharianna sareng digedékeun di sekitar jalma-jalma anu ditindas ku mesin, ku kituna awal-awal, anjeunna ngadamel pilihan pikeun ngajantenkeun sistem éta pikeun anjeunna, ”saurna. "Metoda anu paling kuring pikahoyong ngeunaan anjeunna nyaéta, anjeunna sering maén catur sedengkeun anu sanésna maén catur. Anjeunna henteu konsisten sareng pastina underdog.

Samentara éta, panyipta séri ogé percaya yén penting pikeun nutupan pandémik dina mimiti usum.

"Kami ngartos sateuacan urang tiasa ngamimitian carita naon waé, urang kedah ngartos, naon anu aranjeunna hirup dina taun katukang ieu?" Ceuk Michelle King. "Anjeun ngartos, taun pandémik ieu sesah pisan pikeun sadayana. Kumaha éta pikeun Liz sareng Diane sareng anu sanés? Kami hoyong ngalakukeun ieu dina hiji épisode pikeun nyekel kami. ”

Usum kalima tina "The Fantastic Fight" premieres 1 Juli dina W Network.

video YouTube