The Blacklist Usum 9 Tanggal Release, Cast, Plot - Sadayana Urang Nyaho Sajauh
The Blacklist Usum 9 Tanggal Release, Cast, Plot - Sadayana Urang Nyaho Sajauh

The Blacklist nyaéta séri televisi Amérika. Salah sahiji acara TV anu pang populerna di NBC nyaéta The Blacklist.

Respon panongton anu pikaresepeun parantos ditampi ku séri The Blacklist. Dina platform OTT Netflix populér, anjeun ogé tiasa ningali épisode The Blacklist.

Aya kajahatan, thriller, misteri, sareng épisode aksi dina The Blacklist. Dina Januari 2021, usum 9 tina séri televisi The Blacklist bakal dimimitian.

Henteu acan dikonfirmasi naha usum kasalapan The Blacklist bakal terakhir. Ieu nuturkeun yén séri The Blacklist bakal ngagaduhan usum kasapuluh ogé.

Pas usum kasapuluh The Blacklist diumumkeun, kami bakal masangkeunana di dieu. Didatangan situs ieu sacara teratur, janten tong hilap pikeun ngalakukeunana.

The Blacklist Usum 9 Tanggal Release, Cast, Plot - Sadayana Urang Nyaho Sajauh
The Blacklist Usum 9 Tanggal Release, Cast, Plot - Sadayana Urang Nyaho Sajauh

Dina 20 Pebruari 2020, NBC nganyarankeun séri The Blacklist pikeun usum kadalapan. Kami ngarepkeun yén Pamirsa bakal nampi usum kasalapan Blacklist.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal usum kasalapan The Blacklist, baca artikel lengkep.

The Blacklist Usum 9 Tanggal Release

Tanggal sékrési usum 9 séri The Blacklist henteu acan diumumkeun. Usum kasalapan The Blacklist diperkirakeun dina taun 2022.

PhilSportsNews bakal masangkeun apdet ngeunaan iraha usum kasalapan The Blacklist bakal dileupaskeun di dieu upami urang nampi. Didatangan halaman wéb ieu sering supados anjeun tiasa tetep diropéa.

Dina Séptémber, NBC bakal ngaleupaskeun usum kasalapan séri The Blacklist. Daptar Hideung disiarkeun dina NBC sapanjang sadaya musim na.

Ieu dirilis dina 23rd Séptémber 2013 yén séri The Blacklist premiered. 22 Séptémber 2014 nandaan sékrési usum kadua The Blacklist.

Aya tanggal sékrési 1 Oktober 2015 pikeun épisode katilu The Blacklist. Dina 22nd Séptémber 2016, usum kaopat The Blacklist dileupaskeun.

The Blacklist Usum 9 matak

Di handap ieu anjeun tiasa mendakan tuangeun anu dipiharep tina séri The Blacklist Season 9. Bentuk usum kasalapan The Blacklist henteu acan diumumkeun.

  1. James Spader sakumaha Raymond - Beureum - Reddington
  2. Megan Boone sakumaha Elizabeth getol
  3. Diego Klattenhoff sakumaha Donald Ressler
  4. Harry Lennix sakumaha Harold Cooper
  5. Amir Arison salaku Aram Mojtabai
  6. Laura Sohn sakumaha Alian Park
  7. Hisham Taufiq salaku Dembe Zuma
  8. Laila Robins sakumaha Katarina Rostova - Tatiana Petrova
  9. Reg Rogers sakumaha Neville Townsend
  10. Ron Raines sakumaha Dominic Wilkinson
  11. Kecia Lewis sakumaha Esi Jackson
  12. Deirdre Lovejoy sakumaha Cynthia Panabaker
  13. LaChanze sakumaha Anne Foster
  14. Mozhan Marno sakumaha Samar Navabi
  15. Ryan Eggold sakumaha Tom getol

The Blacklist Usum 9 Plot

Aya acan janten trailer resmi dileupaskeun pikeun usum kasalapan The Blacklist. Kami ngarepkeun éta bakal dileupaskeun pas. The Blacklist nuturkeun hiji profiler ngaranna Elizabeth Keen, anu dianggo pikeun FBI. Nalika penjahat misterius anu namina Raymond Reddington ngan ukur hoyong nyarios sareng anjeunna, hirupna dibalikkeun.

Geus lila ngarebut manéhna, sabab manéhna téh penjahat bahaya. Ngahurungkeun ka dirina, anjeunna consents mun nyarita wungkul kalawan dirina. Kuring manggihan carita ieu pisan metot. The Blacklist mangrupakeun runtuyan worthwhile pikeun lalajo.

The Blacklist teh gagasan jeung hasil Jon Bokenkamp. Micheal W. Watkins nyaéta diréktur The Blacklist.