• Nyaho ngeunaan hal alus jeung goréng tina episode SmackDown
  • minggu ieu episode of SmackDown pinuh ku bouts alus.

Survivor Series PPV hebat pisan. Fans lajeng gaduh ekspektasi tinggi ti episode Raw sarta episode Raw éta rongkah. Kusabab ieu, aya tekanan dina SmackDown pikeun masihan acara anu saé. Bisa disebutkeun yen episode Blue Brand patut nonton. Alur carita pikeun TLC muncul dina SmackDown maju.

Ogé, sababaraha alur carita anyar diwanohkeun. Pertandingan kahareup digoda pikeun gelar antara Romawi Reigns sareng Kevin Owens. Salaku tambahan, Daniel Bryan sakali deui diserang parah. Tees alur carita anyar tina Judul Tim Tag sareng Championship Intercontinental. Permusuhan Carmella sareng Sasha Banks ngahontal tingkat anu béda.

Acara SmackDown langkung saé kusabab éta. Sanajan ieu, sababaraha hal pasti kuciwa. Sabenerna, unggal épisode miboga hal anu hadé jeung goréng. Kitu ogé, épisode SmackDown ngagaduhan hal anu saé sareng anu goréng. Hayu urang terang naon hal hébat kajadian dina episode of SmackDown na naon kuciwa aranjeunna.

1- Hal alus: Romawi Reigns meunang lawan anyar dina SmackDown

Romawi Reigns manggih lawan anyar poténsial pikeun Championship Universal. Mémang, Kevin Owens meureun musuh anyar na. Kevin overwhelmingly narajang Jay Uso di ahir SmackDown. Ogé réngsé dendam sarta nangtang Reigns Romawi. Romawi Reigns ambek pisan salila ieu.

Romawi Reigns teu resep hal sapertos kitu. Dina kaayaan kitu, anjeunna pasti bakal hoyong dendam ka dirina. Dina kaayaan kitu, pertandingan antara Reigns sareng Owens tiasa ditingali dina TLC. Duanana parantos masihan pertandingan anu saé pisan dina jaman baheula sareng dina kaayaan sapertos kitu, jalan caritana pasti bakal patut ditingali.

1- Hal goréng: gangguan konstan kulawarga Mysterio

Bagian awon tina episode of SmackDown éta gangguan konstan. Sabenerna, pertandingan éta katingal antara Murphy sareng King Corbin. Murphy hadir salaku babyface dina pertandingan ieu, tapi kulawarga Mysterio terus ngaganggu kawas Heal.

Unggal momen dina pertandingan aya anu ngaganggu. Raja ogé kuciwa ku ieu. Nya, WWE pasti nguciwakeun para peminat ku cara mesen superstar babyface ku cara ieu.

2- hal alus: Big E urang push dimimitian

Geus lila aya laporan yén Big E bakal kadorong. Kusabab ieu, anjeunna ogé dipisahkeun tina Poé Anyar. Nya, éta henteu acan kajantenan salami sababaraha minggu sareng sigana WWE salah pesen aranjeunna.

Épisode SmackDown nampilkeun bagéan Big E sareng Sammy Jane dimana pertandingan antara dua superstar muncul salaku tees pikeun masa depan. Pertandingan judul antara dua digoda sareng éta mangrupikeun hal anu saé pikeun aranjeunna.

2- titik goréng: Ngagunakeun Natalya salaku Jobber a

Natalia sering salah kutipan dina épisode SmackDown. Mémang, aranjeunna dianggo salaku pawns dina jalan carita Bailey sareng Bianca Belair. WWE parantos ngagoda Bailey sareng Belair.

Sanaos ieu, ségmén nunjukkeun Natalia jelas lemah. Taya kipas bakal resep hal ieu. WWE parantos masihan Natalia pesenan anu sami pikeun sababaraha waktos sareng ieu mangrupikeun hal anu goréng.