Usum 5 Teu Acan, Tapi Kami Siap pikeun Riverdale Usum 6! Ieu Anu Urang Nyaho!
Usum 5 Teu Acan, Tapi Kami Siap pikeun Riverdale Usum 6! Ieu Anu Urang Nyaho!

CW mawa deui kota sareng Pep! Numutkeun akun Riverdale resmi deui dina bulan Pebruari, Usum 6 of Riverdale bakal lumangsung paduli rumor sabalikna.

Barina ogé, ngan satengah usum lima teu acan premiere. Masih, urang parantos ngantosan Usum 6, kalayan waktos luncat anu bakal datang, sareng ayeuna Veronica, Jughead, sareng Archie parantos lulus SMA sareng umurna 20an. Kumaha fans bisa ngaharepkeun bab salajengna? Panggihan dimana nonton Usum 6 di dieu sareng iraha éta tayang perdana.

Usum 5 Teu Acan, Tapi Kami Siap pikeun Riverdale Usum 6! Ieu Anu Urang Nyaho!
Usum 5 Teu Acan, Tapi Kami Siap pikeun Riverdale Usum 6! Ieu Anu Urang Nyaho!

Riverdale Usum 6 Tanggal release jeung waktu

The CW bakal premiere Riverdale Usum 6 on Salasa 16. Nopember, jam 9 malem AND / 8 malem CT, langsung saatos The Flash: Usum 8 premiere. Satengah kadua Usum 5 tetep ditingali sateuacan perdana Usum 5 nyaéta dinten Rebo sareng ngalih ka Salasa. Rebo, 11 Agustus, The CW ngaluncurkeun épisode énggal tabuh 8 pm, AND, 7 pm EST.

Jam sabaraha Riverdale bakal on?

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Riverdale henteu ngan ukur ngarobih dinten, tapi ogé waktos! Nepi ka tungtun taun Usum 6. acara bakal pindah ka Tuesdays dina bulan Nopémber, sarta eta oge bakal hawa hiji jam engké di 9 pm:08 pm AND / 8:08 pm waktos Connecticut.

Ieu sakabéh matak Riverdale balik?

Anjeun ngangkat titik anu saé! Sapertos ayeuna, teu aya daptar tuang resmi pikeun Usum 6, sareng fans naroskeun naha Cole Sprouse bakal uih deui salaku Jughead?

Fans parantos hariwang ngeunaan Sprouse angkat sateuacanna, tapi ieu sanés waktosna. Teu sangka yen Jughead geus dipecat atawa ditinggalkeun sukarela di Usum 4 saprak anjeunna palsu-maot dina tungtungna. Duanana éta teu bener dina mangsa nu bakal datang. Tétéla maotna karakter TV Sprouse urang éta sham a; anjeunna nuluykeun digawé di Riverdale. Kumaha prihatin urang ayeuna ngeunaan Jughead anu kalibet dina Usum 6?

Ieu mangrupikeun hak istimewa pikeun janten aktor anu damel pikeun kuring salami kuring teras-terasan mikaresep acara anu kuring lakukeun - Riverdale - sareng kuring tiasa damel sareng réréncangan anu pangdeukeutna, anu kuring lakukeun, ”saur Sprouse ka Variety Live awal taun ieu. Neuteup kana hiji hal sarta nyatakeun, "Kuring geus rengse" nyaeta incredibly pretentious tur goblog, dina pamanggih kuring. Hiji bisa seuri sorangan atawa nyempad hal aranjeunna geus digawé pikeun.

Riverdale Usum 6 Plot

Kusabab Usum 5, inti opat Riverdale parantos nguruskeun pangalaman SMA na. Tangtosna, éta parantos robih ti saprak luncat 5-waktos, tapi panyipta Robert Aguirre-Sacasa nembé ngagoda yén acara éta bakal ditungtungan.

"Episode kalulusan ngingetkeun nalika urang mimiti ngajukeun Riverdale; karasaeun urang mungkas hiji hal anu urang ngamimitian dina pilot. Nalika kami ngajukeun ka eksekutif, aranjeunna naros: "Jadi ieu ngan ukur acara SMA?" Aguirre-Sacasa wangsit. "Dina waktosna, kuring mikir: 'Oh, kuring ngarepkeun éta henteu kajantenan, kuring ngarepkeun éta terus dugi ka dewasa.' Ieu lucu; Abdi biasa nyarios: 'Ka abdi, Riverdale mungkas nalika Archie gaduh murangkalih.' ”