• Pertandingan bakal dirékam dinten Salasa dina rékaman tina acara SmackDown édisi Natal khusus
  • Duanana tepang dina pertandingan tim tag dina WWE TLC Kickoff Show.

During siaran tina WWE TLC eta dikonfirmasi yén Jumaah hareup, dina Jumaah Peuting SmackDown, Sami Zayn defends Championship antar benua mun Big E. Dua geus tarung pikeun sababaraha minggu jeung Sami ngéléhkeun Big E dina 11 Désémber episode of SmackDown. Jumaah kamari, dina Jumaah Peuting SmackDown, Big E interrupted Sami salila hajatan Awards adat sarta nyerang anjeunna pikeun ngeureunkeun ruas.

Dua pejuang éta saling ningali dina TLC Kickoff Show, dimana Daniel Bryan, Otis, Chad Gable, sareng tim Big E ngéléhkeun Sami Zayn, King Corbin, Cesaro, sareng Shinsuke Nakamura. Dina momen ahir pertandingan, Big E nyetrika juara Intercontinental saatos nerapkeun Big Ending.

video YouTube

Engké, salila siaran tina acara TLC utama, Sami Zayn lashed kaluar balik layar di Big E pikeun bocor video ka Kayla Braxton dimana Sami Zayn parodied Tom Cruise ku yelling di staf WWE backstage. R-Truth ogé milu dina bagéan ieu. Badag E warned anjeunna yén maranéhna bakal ningali silih geura-giru sarta engké WWE dikonfirmasi pertandingan antara dua on SmackDown.

SmackDown Bakal Tape on Salasa

Ngaliwatan pesen dina jaringan sosial resmi na, WWE dikonfirmasi tadi peuting yén episode of Friday Night SmackDown anu bakal disiarkeun dina 25 Désémber on FOX bakal dirékam Salasa hareup 22. Ieu geus ngumumkeun ku parusahaan, dimana eta geus ngungkabkeun yén fans. bakal tiasa aksés pikeun ningali éta ngaliwatan sistem ThunderDome.