Atawa bisa disebutkeun yen Madrid maén ogé kamari di La Rosaleda. Nyatana, tos lami bule ngagurilap, sarta solidity nu geus dibikeun anjeunna judul panganyarna pikeun ngahias Museum na. Piala yén perusahaan Piala Super Spanyol moal gaduh taun ieu anu ditaklukkeun klub bodas taun ka tukang salaku runner-up di Liga sareng yén éta henteu tiasa membela ieu salaku tim pangsaéna dina Liga 19-20 anu ditaklukkeun. dumasar kana block pick jeung sekop.

Madrid teu maén ogé, tapi bule bisa Resort ka topik sial. Nepi ka dua kali, anjeunna lumpat kana kayu gawang Unai Simon urang, duanana ngaliwatan Marco Asensio anu tanpa ragu, warta pangalusna pikeun bule di Malaga wengi. A seukeut yakin daring Aset yén kuring teu ragu mawa kaluar tong leg kénca na sababaraha kali. Simón keok dina duanana tapi Spanyol disaluyukeun auctions jadi loba nu aranjeunna nabrak kana kai. Perasaan frustasi anu sanés énggal pikeun Madrid 11, anu parantos nabrak dugi ka genep kali kalayan tongkat dugi ka musim ieu tina total 20 anu dikumpulkeun ku Madrid anu henteu ngagaduhan tujuan anu cekap atanapi dina rasa ieu, nasib.

Kami geus diusahakeun sagala cara, tapi teu mungkin ceuk Asensio sanggeus game, sadar yen eleh boga dampak langsung dina lingkungan nu lingku tim, nu teu pangalusna mungkin sanggeus dua draws dileler di Liga ngalawan Elche na Osasuna jeung eleh kamari.

Karya Zidane sakali deui ditaroskeun ku kapamimpinan klub bodas, sareng timna parantos kaluar tina pertarungan pikeun gelar resmi mimiti musim sareng jauh ti Atletico dina pertarungan Liga. Malahan Barça, anu tiasa katingali kalem dina spion spion, sigana parantos keok dina tarung dimana urang bule ngagolak.

Aranjeunna kaluar kacida alusna sarta ngarugikeun urang pisan utamana dina awal kaulinan. Teras we indit ka ngerek sanggeus gol maranéhanana tapi tungtungna, urang gaduh aranjeunna. Aranjeunna langkung percaya kana naon anu aranjeunna laksanakeun ngagambarkeun Asensio anu ngagambarkeun jaman mamang yén bule bakal ngaliwat hal anu henteu énggal dina usum ieu. Tim éta parantos tiasa ngatasi sababaraha kaayaan anu rumit khususna dina Liga Juara-Juara, tapi kemunduran énggal ieu parantos mangaruhan Zidane sareng sababaraha pamaén anu henteu nawiskeun kateraturan anu diperyogikeun pikeun merebut gelar.