Peaky Blinder mangrupikeun salah sahiji Séri Drama Televisi Inggris anu pang populerna. Steven Knight nyiptakeun drama kajahatan. Hal ieu dipikacinta ku jalma ti sagala walks pangeusina sarta ngabogaan loba fans. Jalma anu eagerly awaiting usum sejen sanggeus kasuksésan lima musim munggaran. Peaky Blinder bakal uih deui. Penciptana, Peaky Blinder, nyatakeun dina hiji pernyataan "Peaky Blinder" yén usum 6 bakal uih deui kalayan bangor. Tapi, produksi ditunda ku pandémik. Anjeunna nambahan yén usum 6 bakal janten anu paling pikaresepeun sareng minuhan ekspektasi sadaya fans.

Usum 6 bakal janten usum ahir Usum 6, sakumaha anu anjeun terang. Numutkeun sumber, syuting dimimitian dina Juni 2021. Ieu diumumkeun dina Twitter ku awak, anu ogé thanked cast na anggota awak pikeun luar biasa genep musim maranéhanana.

Tanggal Premium tina Peaky blinder Usum 6

Mimitina, séri éta bakal dileupaskeun dina BBC. Engké, éta ogé bakal sayogi streaming dina Netflix. Emmett J. Scanlan masangkeun poto hideung-bodas Peaky Blinder anu dicandak dina April. Anjeun tiasa ngarepkeun usum anyar dina sasih bulan.

Puncak Blinders Usum 6 Rincian Plot

Dina usum kalima, urang nempo Michael nyoba nyebarkeun pausahaan narkotika kana disebut umur anyar. Séri kalima Peaky Blinders réngsé saatos Michael gagal ngeureunkeun usaha anu susah pikeun nyebarkeun perusahaan. Usum kalima dipungkas ku seueur patarosan anu teu kajawab. Pamirsa acara éta pisan ngantosan pikeun milarian jawabanana. Tommy maéhan Alfie Solomons salila usum saméméh anjeunna nyieun comeback miraculous. Usaha Shelby pikeun némbak Mosley ogé bakal lirén damel.

Usum kagenep bakal diteruskeun ti ahir usum kalima, tapi pamirsa bakal ngartos ieu. Jalma-jalma anu ningali ngarep-ngarep langkung seueur twists, péngkolan, sareng katerangan di balik pengkhianatan sareng kahayang pikeun maot.

Steven Knight, panyipta, nyarios yén panyipta séri éta yakin yén usum kagenep bakal pikaresepeun sareng pemirsa bakal resep éta. Carita bakal béda. Anjeunna ogé nyarios yén éta moal nipu pemirsa.

Puncak Blinders Usum matak

Jalma-jalma ngarepkeun langkung seueur ti usum ahir. Éta mangrupikeun hal anu ku panyipta dipertimbangkeun sareng anjeun bakal tiasa ningali urut anggota matak saloba pendatang. Di dieu nyaeta cast pikeun usum 6

  • Cillian Murphy bakal nyandak peran Tommy Michael Shelby
  • Paul Anderson bakal ngadopsi Arthur Shelby salaku lanceukna Shelby pangkolotna.
  • Finn Cole bakal muncul salaku Michael Gray
  • Sophie Rundle bakal janten hiji-hijina dulur awéwé Ada Thorne Shelby.
  • Conrad Khan mangrupikeun karakter énggal anu bakal diungkabkeun dina usum 6.
  • Amber Anderson mangrupikeun karakter anyar numutkeun Instagram na.
  • Lizzie Shelby muterkeun Natasha O'Keeffe
  • Finn Shelby ngadopsi Harry Kirton
  • Packy bakal maénkeun peran Johnny Dogs.