imah raramean Amazon Perdana Peaky Blinder Usum 6: Tanggal Release Sareng Sadayana Anu Kedah Anjeun Apal

Peaky Blinder Usum 6: Tanggal Release Sareng Sadayana Anu Kedah Anjeun Apal

0
Peaky Blinder Usum 6: Tanggal Release Sareng Sadayana Anu Kedah Anjeun Apal

Séri Netflix anu paling diarepkeun, Peaky Blinders 'Usum 6 diantisipasi diluncurkeun usum ieu. Usum 6 bakal janten usum ahir tina koleksi wéb populér ieu. Numutkeun pangadegna, Steven Knight, Carita bakal diteruskeun sacara béda'. Numutkeun laporan The NU Herald, Steven nyatakeun yén Peaky Blinders Season 6 nyaéta pungkur sareng nganggo bang'. Tapi salian ti éta, anjeunna nyarios yén kusabab pandémik COVID-19 ieu, nyiptakeunana kapaksa ditunda '.

Steven Knight on Peaky Blinders Usum 6 Tanggal Release

Pangadeg terus yén tim manggihan yén kulawarga di anceman ekstrim 'sarta patok geus pernah geus gede. Grup éta ngira yén séri éta mangrupikeun acara anu pangsaéna ' sareng aranjeunna yakin fans bakal muja éta. Kusabab acara tv ditungtungan ku Usum ahirna, anjeunna ngajelaskeun carita bakal diteruskeun sacara béda. Sutradara, Anthony Byrne ogé ngoméntaran ngeunaan premiere na di 2021. Anjeunna ngajelaskeun aranjeunna dianggap dimimitian syuting dina ahir Maret 2020 saméméh ahir Juli. Anjeunna ngécéskeun yén upami aranjeunna mimiti syuting dina Januari, aranjeunna henteu tiasa ngabéréskeunana dugi ka Méi atanapi Juni, teras genep minggu deui diperyogikeun pikeun ngédit. Ku nyebatkeun ieu, manajer nunjukkeun yén épisode Peaky Blinders seger sigana bakal dileupaskeun dina ahir 2021 atanapi 2022 kuno.

Netflix's Peaky Blinders berkisar tentang kahirupan kulawarga Shelby, klan mafia anu kuat anu cicing di komunitas Inggris, Birmingham. Ayeuna, sadaya épisode Usum kahiji ka daérah kalima dina platform OTT. Drama kajahatan interval sacara bébas dumasar kana grup nonoman urban asli sareng nami anu sami, anu parantos sibuk di komunitas Inggris ku taun 1890-an dugi ka awal abad ka-20. Pemeran Peaky Blinders Season 6 kalebet Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson, Sophie Rundle, Ned Dennehy, Benjamin Zephaniah, Natasha O'Keeffe, Tom Hardy, Finn Cole, Ian Peck, Alexander Siddig, diantarana. Usum anu munggaran dibuktikeun dina Séptémber 2013 dina BBC Two sateuacan taun kaopat teras dirobih janten BBC One dugi ka taun kalima. Usum anyar sigana bakal dileupaskeun di Inggris dina BBC sareng bakal sayogi dina Netflix pikeun nagara sanés

Ninggalkeun Balesan

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu