imah Carita Top raramean Mare of Easttown Usum 2: Tanggal Release, Cast, Trailer Jeung Sadaya Apdet Ieuh

Mare of Easttown Usum 2: Tanggal Release, Cast, Trailer Jeung Sadaya Apdet Ieuh

0
Mare of Easttown Usum 2: Tanggal Release, Cast, Trailer Jeung Sadaya Apdet Ieuh

Acara HBO sigana parantos réngsé tapi kami ngarepkeun usum anu sanés.

Kate Winslet's riveting acara Mare of Easttown ngarilis episode pisan panungtungan na di ahir bulan Méi, jeung detektif nominal tungtungna manggihan bebeneran ngeunaan pupusna Erin McMenamin urang dina plot ngalipet deal alus ti audiences teu ningali datang.

Dina waktos urang diajar saha anu dibunuh (pembunuhan Mare of Easttown nunjukkeun ayeuna sadayana masuk akal) sareng posisi duanana awéwé anu leungit, sadayana anu urang peryogikeun nyaéta diajar ayeuna nyaéta upami Mare uih deui pikeun Mare of Easttown Season 2.

 Tanggal Release Of Mare Of Easttown usum kadua

HBO teu acan dugi ka ayeuna upami Mare of Easttown bakal uih deui pikeun sataun deui, janten sesah ngobrol iraha waé urang tiasa ngarepkeun usum 2 pikeun harta dina layar urang. Generasi dina usum awal dimimitian dina usum gugur 2019, sanaos ditutup dina bulan April 2020 upami koronavirus nyebar parantos mimiti sumebar ka sakuliah Amérika Serikat.

Pembuatan gambar dimimitian deui dina awal Séptémber sareng katingalina réngsé sabulan saatosna. Upami urang ngira-ngira yén ciptaan dina urutan éta nyandak dalapan bulan sareng nampi laporan waktos skrip urutan, awal urang tiasa nonton Mare of Easttown Season 2 nyaéta Usum Panas 2022- kecuali ngijinkeun istirahat anu aya hubunganana sareng kapasitas.

The Cast of Mare of Easttown Season 2

Assuredly, éta moal Mare of Easttown tanpa Mare kituna lamun HBO teu balikan deui susunan, Kate Winslet bisa jadi kudu balik ti nu disebut detektif Philadelphia. Urang ogé meureun pikeun lalajo sakabeh Sheehan imah dina usum kadua, kitu

Jean Smart sakumaha Helen Fahey

Angourie Rice sakumaha Siobhan Sheehan

David Denman sakumaha Frank Sheehan

Neal Huff sakumaha Bapa Dan Hastings

Izzy King sakumaha Drew Sheehan iterates karakter maranéhna pikeun meunangkeun Mare of Easttown Usum dua. Urang terang yén pasti, Evan Peters moal uih deui Colin Zabel, ngagentos pupusna karakterna dina episode kalima, sareng hal anu sami pikeun Erin McMenamin ku Cailee Spaeny.

 

Ninggalkeun Balesan

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu