HBO renewed runtuyan kompetisi ballroom legendaris na keur Usum katilu.

MC Dashaun Wesley, Jamela Jamil, sareng Law Roach, hakim, bakal uih deui kana séri ti produser Queer Eye Scout Productions.

Ieu sumping saminggu saatos pagelaran Megan Thee Stallion dina ahir usum kadua.

Legendaris mangrupakeun kumpulan voguing imah, unggal kalawan lima performers sarta pamimpin katelah indung imah. Unggal épisode gaduh bal bertema sareng tim bersaing dina kontes. Unggal épisode ngungkabkeun langkung seueur ngeunaan bumi sareng palakuna, sabab ngabagikeun carita anu mereun sareng ngagerakkeun.

Usum kahiji ditémbak di New York, sedengkeun nu kadua nampilkeun imah LA-wewengkon. Henteu acan écés dimana usum 3 bakal ditémbak.

Maldonado nembé nyarios ka Deadline yén séri éta parantos ngahormatan énggal ka komunitas ballroom. Ieu mangrupikeun inspirasi pikeun sadayana ti "Vogue" Madonna, ka Beyonce.

Anjeunna nyarios, "Acara ieu parantos narik langkung seueur jalma sareng nampi seueur hormat pikeun komunitas urang." "Kuring ngarasa komunitas ballroom parantos nyiapkeun kompetisi, sareng kompetisi anu aranjeunna bawa ka acara ieu bakal janten hal anu anjeun moal mendakan dimana waé."
"Kami ngan ukur ngagores permukaan nalika nunjukkeun ruang balé," saur Jennifer O'Connell (Wakil Présidén Eksekutif, Pemrograman Kulawarga Nonfiksi, HBO Max). "Kami bungah deui tiasa damel sareng Scout pikeun nyandak acara ieu langkung luhur dina usum tilu sareng teraskeun terang kana dongéng-dongéng anu pikaresepeun ieu."

"Kami bungah tiasa uih deui sareng réréncangan di HBO Max, sareng hakim legendaris sareng MC Dashaun Wesley pikeun séri katilu," saur Rob Eric, Kapala Perwira Kreatif Scout Productions, sareng produser eksekutif. "Kami bungah ningali bakat usum hareup nalika kami terus nunjukkeun dunya ballroom anu luar biasa.