John Cena Sr geus diangkat patarosan ngeunaan booking tina Braun Strowman bari nyarita kalawan hina. John cena bapana hiji pernyataan badag dina wawancara jeung Boston Gulat, nyebutkeun yen Strowman bisa meunang leuwih sukses ti WWE di AEW.

Drew McIntyre nembé janten Juara WWE pikeun kadua kalina, sedengkeun Strowman ogé janten Juara Universal taun ieu. John Cena Sr.. resep kana padamelan McIntyre tapi sieun WWE tiasa maju sareng anjeunna sapertos Braun Strowman.

Saur anjeunna, "Kahareup Drew McIntyre sigana aman pikeun kuring. Penampilanna saé, anjeunna ngartos usahana, tapi kuring sieun WWE ogé resep anjeunna sapertos Braun Strowman. Braun mangrupikeun pamaen anu saé tapi perusahaan masihan anjeunna Numutkeun kaahlianna, anjeunna henteu masihan dorongan. Anjeunna ogé parantos nampi dukungan anu luar biasa ti fans, janten naon anu saé anu anjeunna lakukeun yén anjeunna henteu nampi dorongan. ”

Nalika ditaroskeun ngeunaan hal-hal anu saé tina Braun Strowman, anjeunna ngan saukur nyatakeun yén The Monster Among Men tiasa langkung suksés di AEW tibatan di WWE.

Sabenerna, Strowman moal pernah ninggalkeun WWE sareng di 2019 nandatanganan perjanjian anyar sareng WWE salami sababaraha taun. Dina hiji wawancara kalawan Lilian Garcia, urut jawara Universal ngomong yén anjeunna pernah ngalakukeun di luar WWE.

lalampahan Braun Strowman pikeun WWE

Braun Strowman ngadamel debut di 2015, mangrupikeun bagian tina Wyatt Family, sareng di 2016 anjeunna mimiti nampi dorongan ageung salaku superstar tunggal.

Anjeunna ogé janten Superstar keuneung utama pikeun waktos anu lami tapi janten Babyface Superstar dina sababaraha bulan kapengker 2017 sareng ayeuna anjeunna diitung diantara Babyface Superstars WWE anu pang menonjol.

Bapana John Cena urang ogé ngomong yén aya geus robah badag dina karakter Strowman urang sanggeus 2018, anjeunna keur numbu leuwih kana bagéan komedi ti keur bagian tina Segmen serius.