• Juara dunya genep belas waktos bakal damel produksi énggal salaku panyipta sareng narator
  • WWE EVIL bakal dileupaskeun dina tanggal anu bakal dikonfirmasi pas

Tngaliwatan siaran pers, manuk merak geus ngumumkeun URANG SUNDA produksi WWE dimana juara dunya genep belas waktos John Cena bakal aub .

The programming tina layanan streaming NBCUniversal bakal dipupuk ku produksi aslina anyar dina arah kreatif ti pamimpin "Cenation". WWE JAHAT bakal runtuyan hareup dihasilkeun ku parusahaan gulat. Format anyar ieu bakal tanggung jawab pikeun ngalaksanakeun, salaku hiburan, "paparan psikologis" dina pikiran antagonis greatest WWE , ogé pangaruhna dina budaya populér.

Peacock parantos nyarios séri ieu salaku anu munggaran sagemblengna dijieun, dihasilkeun sarta diriwayatkan ku John Cena . Tilas juara dunya sareng produser eksekutif nyatakeun dirina dina média sosial ngeunaan éta: "Kanggo unggal budak anu saé kedah aya anu goréng, sareng WWE ngagaduhan sababaraha penjahat sareng penjahat anu pangsaéna dina sajarah hiburan. Kami bungah nampilkeun jalma-jalma anu kaget kami, aranjeunna sieun sareng bahkan ngajantenkeun urang ceurik. ” WWE EVIL teu gaduh tanggal rilis, sarta eta teu acan dikonfirmasi lamun produksi bakal ngahontal versi internasional WWE Network.

John Cena Kungsi Hinted Dina Balik deui ka WWE

Sababaraha jam ka tukang, John Cena dipasang gambar logo WWE dina akun Instagram resmi na. Sanaos kanyataan yén mimitina kamungkinan uih deui ka perusahaan dilaporkeun, ambiguitas dina nanganan Instagram na bakal masihan urang ngartos yen anjeunna sabenerna ngarujuk kana pengumuman tina séri ieu. Émut yén penampilan terakhir Cena dina acara inti perusahaan lumangsung dina jalan WrestleMania 36 sateuacan pertandingan Firefly FunHouse ngalawan Bray Wyatt.