Séri Innocent 2

Inocent Series Two upgrades: Usum 2 tina 'Innocent' Dimuat dina ITV dina 17 Méi sareng tuang Katherine Kelly Kusabab karakter utama. Nyaho dimana seri was'Innocent' dua didaptarkeun, inpormasi jalan caritana, sareng seueur deui.

Usum hareup tina ITV drama acara Innocent surfaced Senén 17. Méi drama misteri rajapati kaasup Katherine Kelly sabab karakter kalungguhan babarengan jeung Jamie Bamber, Priyanga Burford, Shaun Dooley, Michael Stevenson, Laura Rollins, Janine Wood, babarengan jeung Amy- Leigh Hickman babarengan jeung anggota matak séjén anu geus earning ulasan rave ti balaréa.

Sanaos para netizen kagum ku plot anu ngadadak sareng twists tina thriller kajahatan ieu, aranjeunna ogé parantos nyarioskeun tempat-tempat anu saé dina acara éta.

Saha anu pernah janten dua-shot Series Innocent?

Alur carita séri ieu konséntrasi sacara profésional ngeunaan Sally Wright dimaénkeun sareng Katherine Kelly anu nyobian sagala cara pikeun nampi gelarna saatosna dituduh selingkuh sareng anakna anu umurna 16 taun, Matthew, anu ditusuk ku jar jeruk rusak.

Séri Innocent 2

 

Usum janten 5 dekade saatos waktos Sally uih deui ka kampung halamanna di Keswick saatos aya bukti yén anjeunna henteu ngadukung pembunuhan anu kajantenan. Tempat ti kota Keswick anu luar biasa di Tasik District, thriller nyorot pamandangan leuweung sareng cai anu endah. Tapi dimana ieu acara filmed? Gulung ka handap pikeun neangan nu leuwih.

Innocent Series Dua Lokasi Shooting

Numutkeun kana Bustle, Innocent dua dicandak di dua tempat anu béda. Lake District di Inggris jeung Dublin di Irlandia. Musim di handap ieu ogé kalebet sababaraha pamandangan para perwira pulisi anu nyobian ngalacak pembunuh nyata anu ngadukung maotna Matthew sareng masing-masing pamandangan anu ngungkabkeun lebet kantor pulisi ditémbak di sakola kuno di Dublin.

Sésana wewengkon kénca-kaluar tina acara dicandak di sakuriling kota picturesque of Keswick jeung tempat sabudeureun Lake District. Ningali syuting di kota anu leres dina naratif éta, produser eksekutif Innocent two Jamie Gwilt ngajelaskeun aranjeunna ngagaduhan sababaraha aktor anu luar biasa sareng carita anu aya dina dunya seksi di sekitar basisir kidul.

Waktos ieu aranjeunna gaduh Lake District, sareng éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun nempatkeun carita sapertos kieu. Éta geulis pisan tapi éta gambar anu gélo sareng teu kaduga. Numutkeun stop kontak nu, séri geus dicokot di nagara kabuka nu nunjukkeun yén acan, Sally bébas manehna percaya ngalamun.

Selebriti langsung Katherine Kelly ngalaporkeun yén ningali syuting di daérah terbuka anu luar biasa sapertos kieu. Kalayan ditempatkeun di Kacamatan Tasik éta leres-leres mangpaat sacara lahiriah sabab anjeunna kaluar pisan.

Distrik Tasik mangrupikeun tempat anu populer sareng utama pikeun syuting séri TV. Dua acara BBC One, The A Word bareng jeung dramatisasi 1997 Gunung seuneuan geus ditémbak di sabudeureun Lake District.