Kumaha Sumputkeun Poto sareng Pidéo dina iPhone atanapi iPad
Kumaha Sumputkeun Poto sareng Pidéo dina iPhone atanapi iPad

Konci Poto Nyumput dina iPhone atanapi iPad, Kumaha Nyumputkeun Pidéo dina iPhone nganggo Sandi, Nyumputkeun poto atanapi pidéo dina ios atanapi iPadOS, Kumaha Nyumputkeun Poto sareng Pidéo dina iPhone atanapi iPad -

iPhone Pamaké naék unggal dintenna sabab didamel pikeun masihan para pangguna rasa premium sareng tetep janten modél unggulan sareng langkung énggal, sabab ngan ukur aya hiji produsén sareng telepon énggal sareng langkung saé henteu diluncurkeun sasering Android. telepon.

Pamaké gaduh poto sareng pidéo pribadi dina iPhones anu aranjeunna henteu hoyong bagikeun ka batur. Mudah-mudahan, aya cara pikeun nyumputkeun poto sareng pidéo sénsitip anjeun dina iPhone atanapi iPad anjeun.

Janten, upami anjeun ogé salah sahiji anu hoyong nyumputkeun file pribadi anjeun dina ios, baca tulisanna dugi ka ahir sabab kami parantos daptar cara pikeun ngalakukeunana.

Kumaha Sumputkeun Poto sareng Pidéo dina iPhone atanapi iPad?

Kami parantos daptar sababaraha cara pikeun nyumputkeun poto sareng pidéo dina iPhone atanapi iPad anjeun. Baca on pikeun pariksa sagala métode pikeun ngalakukeunana.

Ngagunakeun Photos App

Kieu kumaha anjeun tiasa nyumputkeun poto sareng video pribadi anjeun dina aplikasi Poto.

  • buka Photos app dina alat anjeun.
  • ketok milih Tombol na pilih sadayana nu poto or video nu rék nyumput.
  • Klik dina Ikon Bagikeun di sisi kénca handap.
  • Gulung ka handap, teras ketok nyumput pikeun nyumputkeun payil nu geus dipilih.
  • Bakal muka jandela ajakan kalayan pesen nyarios, "Item ieu bakal disumputkeun tapi tiasa dipendakan dina albeum Hidden. Anjeun tiasa milih pikeun nunjukkeun atanapi nyumputkeun albeum Hidden dina Setélan.
  • Klik Sumputkeun Item dina jandela ajakan.

Réngsé, anjeun parantos suksés nyumputkeun poto sareng pidéo tina aplikasi Poto dina alat anjeun. Ayeuna, file ieu bakal dipindahkeun ka albeum Hidden dina aplikasi. Kieu kumaha anjeun tiasa ningali atanapi ningalikeunana.

  • buka Photos aplikasi teras toél albeum ti handap.
  • Gulung ka handap teras klik dina disumputkeun pilihan dina puseurna.
  • Ayeuna, anjeun bakal ningali sadaya file anu disumputkeun.
  • Pilih payil nu Anjeun hoyong unhide teras klik dina ikon bagikeun tur pilih Henteu kabarengan.

Sumputkeun Polder disumputkeun dina App

Poto sareng video anu disumputkeun bakal dipindahkeun kana polder albeum anu disumputkeun anu tiasa diaksés ku saha waé. Nanging, aya cara pikeun ngahapus atanapi nyumputkeun albeum anu disumputkeun tina aplikasi Poto. Ieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeun dina alat anjeun.

  • kabuka setélan on iPhone anjeun atanapi iPad.
  • Klik Photos sarta di dieu Anjeun baris nempo Albeum disumputkeun pilihan.
  • Pareuman toggle pikeun Albeum disumputkeun nganonaktipkeun eta.

Ayeuna, poto sareng video anu disumputkeun anjeun moal tiasa diaksés tina aplikasi Photos. Nalika anjeun hoyong ngaksés éta, anjeun kedah Hurungkeun toggle pikeun Albeum disumputkeun teras anjeun bakal ningali folder disumputkeun dina aplikasi.

Ngagunakeun Aplikasi Catetan

Aplikasi Catetan dina iPhone atanapi iPad gaduh kamampuan pikeun ngonci catetan. Lantaran kitu, anjeun tiasa nambihan poto sareng pidéo pribadi anjeun kana catetan sareng ngonci ku kecap akses. Saatos éta, anjeun tiasa ngahapus poto atanapi pidéo tina aplikasi Poto. Ieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeunana.

  • buka Photos aplikasi sareng pilih poto rék nyumput.
  • Klik dina Ikon Bagikeun di handap.
  • Gulung daptar aplikasi teras ketok dina Pilihan deui kalawan tilu titik tur pilih Catetan.
  • Tambahkeun nami sareng pedaran pikeun catetan upami anjeun hoyong teras klik dina Simpen kancing di luhur.

Saatos nyimpen catetan, anjeun kedah ngonci aranjeunna nganggo kecap konci. Ieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeunana.

  • buka Catetan app dina alat anjeun.
  • Klik catetan nu tos Anjeun jieun pikeun nyumputkeun poto.
  • Kiwari, klik dina ikon tilu titik di luhur teras pilih ngonci tur nyetel kecap akses.

Anjeun oge tiasa ngaktipkeun kodeu aksés layar konci atanapi Touch ID atanapi Face ID pikeun aplikasi Catetan. Ieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeunana.

  • kabuka setélan lajeng klik Catetan.
  • Klik password jeung hurungkeun toggle keur Anggo Touch ID.
  • Tulis kodeu aksés nalika dipenta.

Réngsé, anjeun parantos suksés ngaktipkeun Touch ID atanapi kecap akses pikeun catetan éta. Saatos nambihan poto kana catetan, hapus file tina aplikasi Poto.

Anjeun ogé tiasa nyimpen poto atanapi pidéo deui ka Aplikasi Poto tina Catetan. Ieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeunana.

  • buka catetan dikonci jeung ketok dina file.
  • Klik dina ikon bagikeun di handap teras klik Simpen gambar.

Ngagunakeun Google Drive App

Aya seueur aplikasi pihak katilu anu ngamungkinkeun anjeun nyumputkeun poto sareng pidéo dina iPhone anjeun. Di dieu, kami nganggo aplikasi Google Drive pikeun nyumputkeun file dina alat anjeun. Ieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeunana.

  • ngundeur Google Drive App ti App Store.
  • Lebet kana akun anjeun atanapi jieun akun anyar.
  • Sakali rengse, buka aplikasi tur klik dina Ikon Tambih Deui (+) di sisi katuhu handap teras pilih upload.
  • Klik Poto sareng Pidio tur pilih albeum sareng unggah sadaya file anu anjeun hoyong nyumputkeun.
  • Sakali diunggah, simpen aranjeunna offline upami Anjeun kersa.
  • Pikeun nyumputkeun file, klik dina menu tilu garis or ménu hamburger ti layar utama di belah kénca luhur teras ketok dina setélan.
  • Pencét kana layar Privasi sareng Hurungkeun toggle pikeun Layar Privasi.

Réngsé, anjeun parantos suksés nyumputkeun poto sareng pidéo. Ayeuna, Google Drive dikonci ku kodeu aksés anjeun atanapi Face ID.

Kacindekan: Sumputkeun Poto sareng Pidéo dina iPhone atanapi iPad

Janten, ieu sadayana cara pikeun sumputkeun poto sareng video dina iPhone atanapi iPad anjeun. Nanging, nyumputkeun file dina ios henteu gampang sapertos anu urang lakukeun dina Android. Kami ngarepkeun tulisan éta ngabantosan anjeun nyumputkeun file dina alat anjeun.

Kanggo langkung seueur artikel sareng apdet, tuturkeun kami dina Media Sosial ayeuna sareng janten anggota DailyTechByte kulawarga. Tuturkeun kami dina Twitter, Instagram, sarta Facebook pikeun eusi leuwih endah.