Kumaha Fix Pilih Masalah Akun dina Messenger
Kumaha Fix Pilih Masalah Akun dina Messenger

Bingung kumaha carana ngalereskeun Pilih Masalah Akun dina Messenger, Fix Messenger tetep naroskeun pikeun ngalihkeun masalah akun -

Messenger mangrupikeun aplikasi olahtalatah instan sareng jasa anu dikembangkeun ku Meta. Messenger disambungkeun ka Facebook, sarta pamaké kudu asup ka akun Facebook maranéhna pikeun asup tur ngagunakeun Messenger.

Sababaraha pangguna ngalaporkeun yén aranjeunna ningali pesen Pilih Akun unggal waktos aranjeunna muka aplikasi dina alatna. Tong hariwang, kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun.

Janten, upami anjeun ogé salah sahiji jalma anu nyanghareupan masalah Pilih Akun dina Messenger, anjeun ngan ukur kedah maca tulisan dugi ka ahir sabab kami parantos daptar léngkah-léngkah pikeun ngalereskeunana.

Kumaha Fix Pilih Akun dina Masalah Messenger?

Seueur pangguna anu ngalaporkeun yén aranjeunna henteu tiasa nganggo aplikasi Messenger sabab nampi pesen kasalahan Pilih Akun unggal waktos aranjeunna muka aplikasi.

Dina tulisan ieu, kami parantos nambihan sababaraha cara anu pangsaéna pikeun anjeun tiasa Ngalereskeun Masalah Pilih Akun dina Messenger.

Pareuman Hurungkeun Telepon Anjeun

Metodeu pangheulana anjeun tiasa nyobian ngalereskeun masalahna nyaéta ngabalikan deui alat anjeun nalika ngabalikan deui telepon ngalereskeun seueur masalah anu disanghareupan ku pangguna dina alatna. Ieu kumaha anjeun tiasa ngabalikan deui smartphone anjeun.

Balikan deui iPhone X sareng engké:

  • Lila pencét éta tombol samping jeung Volume Turun tombol sakaligus.
  • Leupaskeun tombol nalika slaider nembongan.
  • Pindahkeun geseran pikeun mareuman iPhone Anjeun.
  • Antosan sababaraha detik sareng tahan tombolna tombol samping nepi ka logo Apple mucunghul.

Balikan deui iPhone Sadaya Model Lain:

  • Lila pencét éta Kulem / Wake kancing. Dina telepon anu langkung lami, éta aya di luhur. Dina iPhone 6 runtuyan jeung nu leuwih anyar, éta dina sisi katuhu tina telepon.
  • Leupaskeun tombol nalika slaider nembongan.
  • Pindahkeun geseran pikeun mareuman iPhone Anjeun.
  • Sakali dipareuman, pencét jeung tahan tombol Tombol kulem / wake.
  • Leupaskeun tombol nalika logo Apple mucunghul tur ngadagoan iPhone rengse dibalikan deui.

Balikan deui Telepon Android:

  • Lila pencét éta tombol kakuatan atawa tombol samping dina telepon Android Anjeun.
  • Klik Uihan deui tina layar.

Hapus Data Cache

Ngabersihan Data Cache ngalereskeun seueur masalah anu disanghareupan ku pangguna. Lantaran kitu, anjeun peryogi file cache anu jelas pikeun ngalereskeun masalah éta. Ieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeun dina alat anjeun.

Dina Android:

  • Pencét jeung tahan Ikon aplikasi Messenger teras klik dina ikon 'i'.
  • ketok dina jelas Data or Panyimpenan Mange or Pamakéan Gudang.
  • Tungtungna, klik dina jelas Cache pikeun mupus data cache.

Dina iPhone:

Alat ios teu gaduh pilihan pikeun mupus data cache. Sabalikna, aranjeunna gaduh fitur Offload App anu mupus sadaya data anu sindangan sareng masang deui aplikasi. Kieu kumaha anjeun tiasa ngaunduh aplikasi Messenger.

  • arahkeun ka setélan >> umum >> iPhone Panyimpenan.
  • Di dieu, anjeun bakal nempo utusan, ketok di dinya.
  • Kiwari, klik dina Offload aplikasi pilihan.
  • Pastikeun ku ngetok deui.
  • Tungtungna, ketok dina Pasang deui aplikasi.

Apdet atanapi Pasang deui App

Pembaruan aplikasi hadir sareng perbaikan sareng perbaikan bug anu disanghareupan ku pangguna dina versi aplikasi sateuacana. Janten, upami anjeun nganggo versi aplikasi anu luntur maka anjeun kedah ngapdetna.

Ogé, sababaraha pangguna ngalaporkeun yén aranjeunna tiasa ngalereskeun masalah Pilih akun saatos ngapdet aplikasi. Ieu kumaha anjeun tiasa ngapdet aplikasi Messenger.

  • buka Play Store Google or App Store dina alat Anjeun.
  • ngetik utusan dina kotak search tur pencét asupkeun.
  • Klik dina Tombol apdet pikeun ngundeur versi panganyarna tina aplikasi.

Réngsé, anjeun parantos suksés ngapdet aplikasi Messenger sareng masalah anjeun kedah dilereskeun. Alternatipna, anjeun ogé tiasa mupus sareng masang deui aplikasi pikeun ngabéréskeun masalah.

Pariksa lamun éta handap

Upami anjeun henteu tiasa ngabéréskeun masalah dina aplikasi Messenger, sigana sigana éta turun. Janten, pariksa naha server Messenger turun atanapi henteu. Ieu kumaha anjeun tiasa pariksa naha éta turun atanapi henteu.

  • Buka browser dina alat anjeun sareng buka situs web detektor pareum (contona, Downdetector or IsTheServiceDown)
  • Sakali dibuka, ketik utusan dina kotak search tur pencét asupkeun.
  • ayeuna, pariksa spike dina grafik. A spike badag dina grafik hartina loba pamaké téh ngalaman kasalahan dina Messenger sareng éta paling dipikaresep turun.
  • Mun nu Pangladén utusan aya ka handap, antosan sababaraha waktos sakumaha eta tiasa nyandak hiji sababaraha jam pikeun Messenger pikeun ngabéréskeun masalah.

Kacindekan: Fix Pilih Masalah Akun dina Messenger

Janten, ieu mangrupikeun cara anjeun tiasa ngalereskeun masalah Pilih Akun dina Messenger. Kami ngarepkeun tulisan éta ngabantosan anjeun pikeun ngarengsekeun masalah anu anjeun pikahoyong dina akun anjeun.

Kanggo langkung seueur artikel sareng apdet, tuturkeun kami dina Media Sosial ayeuna sareng janten anggota DailyTechByte kulawarga. Tuturkeun kami dina Twitter, Instagram, sarta Facebook pikeun eusi leuwih endah.

Anjeun Dupi ogé kawas:
Kumaha ngawatesan atanapi ngabatesan batur dina Messenger?
Kumaha Ngirim Sora Emojis dina Facebook Messenger?