imah kaulinan Kumaha Ngalereskeun Forspoken Henteu Dimimitian, Nabrak, atanapi katirisan?

Kumaha Ngalereskeun Forspoken Henteu Dimimitian, Nabrak, atanapi katirisan?

0
Kumaha Ngalereskeun Forspoken Henteu Dimimitian, Nabrak, atanapi katirisan?
Kumaha Fix Forspoken Teu Dimimitian, Nabrak, atanapi katirisan

Forspoken mangrupikeun kaulinan maén peran anu dikembangkeun ku Luminous Productions sareng diterbitkeun ku Square Enix. Éta dirilis dina 24 Januari 2023, dina PlayStation 5 sareng Windows. Naha anjeun nyanghareupan masalah dimana kaulinan henteu diluncurkeun atanapi macét dina layar loading? Upami kitu, dina bacaan ieu, anjeun bakal diajar kumaha carana ngalereskeun Forspoken henteu ngamimitian, nabrak, atanapi masalah katirisan.

Kumaha Ngalereskeun Forspoken Henteu Dimimitian, Nabrak, atanapi katirisan?

Pamaké ngawadul dina situs wéb sosial yén nalika nyobian maén game, éta henteu ngaluncurkeun atanapi macét dina layar loading, atanapi nabrak atanapi katirisan. Dina tulisan ieu, kami parantos nambihan cara anjeun tiasa ngalereskeun Forspoken henteu ngamimitian, nabrak, atanapi katirisan.

Pariksa Sarat Sistim Minimum

Pariksa sarat Sistim minimum pikeun kaulinan ngajalankeun sabab lamun komputer teu minuhan sarat minimum, anjeun bakal nyanghareupan sababaraha masalah bari maén game. Di handap ieu sarat sistem minimum.

  • Sistem operasi: 64-bit Windows 10 (Saatos Nopémber 2019 Update) atanapi 64-bit Windows 11.
  • processor: AMD Ryzen 5 1600 (3.7GHz atanapi langkung saé) / Intel Core i7-3770 (3.7GHz atanapi langkung saé)
  • Mémori atanapi RAM: 16 GB RAM
  • grafik: AMD Radeon RX 5500 XT 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB VRAM
  • DirectX: Vérsi 12
  • neundeun: 150 GB Sadia Spasi
  • Catetan tambahan: 720p 30fps

Jalankeun Forspoken salaku administrator

Sababaraha pangguna ngalaporkeun yén milih kotak centang pikeun Run salaku administrator ngalereskeun masalah. Ieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeunana.

1. kabuka nyeupan sareng arahkeun ka anjeun taman pustaka.

2. -Klik katuhu dina File anu ditinggalkeun tur pilih pasipatan.

3. milih Payil Lokal sareng ketok browser.

4. -Klik katuhu dina Ditinggalkeun sareng ketok kasaluyuan.

5. Pilih kotak centang pikeun Jalankeun program ieu salaku kuncén.

6. Larapkeun pikeun milih, ketok dina Tombol Larapkeun tur ketok OK.

Apdet Grafika Supir

1. Pencét Konci Windows jeung tipe Ménéjer alat.

2. Ketok pikeun muka Alat Ngatur sareng ngagedekeun Tab Adaptor Témbongkeun.

3. -Klik katuhu dina supir grafik Anjeun tur pilih pasipatan.

4. Buka Tab supir teras klik dina Update Dila.

5. Dina jandéla salajengna, ketok on Pilarian sacara otomatis pikeun Supir.

6. Upami apdet supir grafis sayogi, pasang teras balikan deui PC anjeun.

Sakali anjeun ngalakukeun, masalah anjeun kedah dibenerkeun sareng anjeun moal nampi masalah sareng kaulinan.

Pariksa Integritas Payil Kaulinan

Upami metodeu di luhur henteu ngabantosan maka anjeun kedah pariksa integritas file kaulinan. Turutan léngkah di handap ieu pikeun ngalakukeunana.

1. kabuka nyeupan sareng pencét-katuhu dina Ditinggalkeun.

2. Klik pasipatan tur ketok Tab File Lokal.

3. milih Verifikasi Integritas Payil Kaulinan lajeng relaunch kaulinan.

Sakali rengse, masalah anjeun kudu dibereskeun.

Ngaluarkeun Kaulinan tina Antivirus

Anjeun kedah ngaluarkeun file Game tina antipirus pikeun ngabéréskeun masalah. Turutan léngkah di handap ieu pikeun ngalakukeunana.

1. Buka setélan Windows.

2. Pindah ka Privasi & Kaamanan >> Kaamanan Windows >> Perlindungan virus & ancaman >> Atur panyalindungan ransomware >> Ngidinan hiji aplikasi ngaliwatan Aksés folder Dikadalikeun >> Tambah aplikasi nu diidinan >> Kotektak sadaya aplikasi >> Pilih aplikasi Forspoken tina daptar teras ketok Buka.

3. Ayeuna, buka Panel Kontrol sareng angkat ka Sistem sareng Kaamanan >> Windows Defender Firewall >> Ngidinan aplikasi atanapi fitur ngalangkungan Windows Defender Firewall >> Robah setélan ?> Ngidinan aplikasi anu sanés >> Ketok dina Browse >> Pilih aplikasi Forspoken teras ketok Tambah.

4. Ayeuna deui, buka Setélan Windows teras angkat ka Privasi & Kaamanan >> Kaamanan Windows >> Perlindungan virus & ancaman >> Atur setélan >> Perlindungan waktos-nyata >> Pareum.

Nonaktipkeun overlay / program konflik

1. buka Perpustakaan uap sareng pencét-katuhu dina Ditinggalkeun >> milih pasipatan.

2. Aktipkeun Steam Overlay nalika di-game >> nganonaktipkeun.

3. kabuka Pangalaman Nvidia GeForce >> setélan >> umum >> In-Game Overlay >> nganonaktipkeun.

4. kabuka nyeupan >> nyeupan >> setélan >> undeuran >> Hapus Unduh Cache.

5. Unplug Anjeun Logitech or Pangurus kabayang balap.

6. Mungkas tugas pikeun Razer Synaps or MSI Naga Center.

7. Tutup sadaya tab anjeun pikeun ngosongkeun RAM sareng ngaluncurkeun deui kaulinan.

Kacindekan: Fix Forspoken Teu Dimimitian, Nabrak, atanapi katirisan

Janten, ieu mangrupikeun cara anjeun tiasa ngalereskeun Forspoken henteu ngamimitian, nabrak, atanapi katirisan. Kuring miharep anjeun manggihan artikel ieu mantuan; lamun kitu, bagikeun ka babaturan anjeun sarta kulawarga.

Kanggo langkung seueur artikel sareng pembaruan anu aya hubunganana, gabung kami Grup Telegram sareng janten anggota DailyTechByte kulawarga. Ogé, tuturkeun kami on Google News, Twitter, Instagram, sarta Facebook pikeun apdet gancang & panganyarna.

Anjeun Dupi ogé kawas:

Ninggalkeun Balesan

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu