Kumaha Nonaktipkeun Gelembung Bewara Ngambang dina Android atanapi iPhone
Kumaha Nonaktipkeun Gelembung Bewara Ngambang dina Android atanapi iPhone

Pareuman Bewara Gelembung Ngambang, Kumaha Nonaktipkeun Gelembung Bewara Ngambang dina Android atanapi iPhone, Pareuman Gelembung tina Sadaya Aplikasi atanapi Aplikasi Khusus atanapi tina Obrolan Khusus, Nonaktipkeun Gelembung dina MIUI -

Gelembung bewara mangrupikeun fitur anu ngamungkinkeun pangguna ngaksés paguneman tina layar naon waé dina alat Android atanapi ios anjeun ku ngaklik ikon gambar profil pangguna anu anjeun ngobrol.

Nanging, sababaraha kali urang henteu hoyong nganggo fitur ieu sabab iraha waé urang nampi pesen, obrolan muncul dina layar dina bentuk gelembung pop-up anu overlaying kagiatan ayeuna anu tiasa ngaganggu.

Janten, upami anjeun salah sahiji anu hoyong nganonaktipkeun gelembung bewara dina alat Android anjeun, baca tulisanna dugi ka ahir sabab kami parantos daptar léngkah-léngkah pikeun mareuman éta.

Kumaha Nonaktipkeun Gelembung Bewara Ngambang dina Android?

Upami anjeun hoyong nyingkirkeun gelembung bewara ngambang dina alat anjeun, kami parantos daptar léngkah pikeun nganonaktipkeunana. Maca dina tulisan pikeun mariksa sadaya léngkah anu disebatkeun.

Pareuman Gelembung Bewara pikeun Paguneman Spésifik

Anjeun tiasa mareuman gelembung bewara ngambang pikeun obrolan khusus, ieu kumaha anjeun tiasa nganonaktipkeun.

  • Saatos nampi pesen atanapi bewara pikeun hiji jalma, gesek bewara eta ka handap pikeun dilegakeun teras muka jandela ngambang.
  • Klik dina ngurus di sisi handap-kénca jandela ngambang.
  • Di dieu, klik Ulah Gelembung Paguneman.

Réngsé, anjeun geus hasil nganonaktipkeun eta pikeun paguneman husus sarta anjeun moal ningali sagala Gelembung hareup pikeun paguneman éta.

Pareuman Gelembung Bewara pikeun Aplikasi Spésifik

Upami anjeun hoyong mareuman gelembung bewara ngambang pikeun aplikasi khusus dina alat Android anjeun, tuturkeun léngkah-léngkah anu kami sebutkeun di handap ieu.

  • buka setélan dina alat Android Anjeun.
  • Klik dina Aplikasi sareng Bewara atanapi milarian dina bar teang.
  • ketok dina Tingali Sadaya Aplikasi pikeun ningali daptar sadaya aplikasi anu dipasang dina alat anjeun.
  • Klik dina App pikeun nu Anjeun hoyong nganonaktipkeun gelembung.
  • Kiwari, klik dina bewara tur pilih gelembung.
  • Tungtungna, klik dina Henteu aya anu tiasa gelembung pikeun ngeureunkeunana.

Pareuman Gelembung Bewara kanggo Sadaya Aplikasi

Anjeun ogé tiasa nganonaktipkeun gelembung béwara ngambang dina Sadaya Aplikasi dina telepon Android anjeun. Ieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeunana.

  • buka setélan dina alat Anjeun.
  • Klik Aplikasi sareng Bewara lajeng pilih bewara.
  • ketok dina gelembung tina pilihan anu dipasihkeun.
  • Alternatipna, anjeun tiasa milarian gelembung dina palang teang.
  • Di dieu, anjeun bakal ningali hiji Ngidinan aplikasi pikeun mintonkeun gelembung pilihan.
  • Pareuman togél pikeun Ngidinan aplikasi pikeun nembongkeun gelembung.

Réngsé, anjeun parantos suksés nganonaktipkeun aranjeunna tina sadaya aplikasi. Ayeuna, teu aya aplikasi anu bakal ngirim gelembung bewara ka anjeun. Anjeun oge bisa ngaktipkeun deui aranjeunna dina mangsa nu bakal datang ti bagian ieu.

Kumaha Nonaktipkeun Gelembung Bewara Ngambang dina iPhone?

Upami anjeun hoyong nganonaktipkeun gelembung dina iPhone anjeun, anjeun tiasa sacara gampil ngalakukeunana sabab ogé gaduh fitur anu sami sareng fitur gelembung bewara Android. Ieu kumaha anjeun tiasa mareuman iPhone anjeun.

  • kabuka setélan on iPhone anjeun atanapi iPad.
  • Klik dina bewara tina pilihan anu dipasihkeun.
  • Ketok dina aplikasi nu Anjeun hoyong nganonaktipkeun badges.
  • Toggle tombol pikeun Ikon lencana pikeun mareuman béwara badge pikeun aplikasi éta.

kacindekan

Janten, ieu mangrupikeun cara anu anjeun tiasa mareuman gelembung bewara dina Android Anjeun alat. Kami ngarepkeun tulisan éta ngabantosan anjeun nganonaktipkeun aranjeunna.

Kanggo langkung seueur artikel sareng apdet, tuturkeun kami dina Media Sosial ayeuna sareng janten anggota DailyTechByte kulawarga. Tuturkeun kami dina Twitter, Instagram, sarta Facebook pikeun eusi leuwih endah.

Kumaha cara mareuman bewara gelembung?

Anjeun tiasa sacara gampil nganonaktipkeun dina alat Android Anjeun. Jang ngalampahkeun kitu, buka Setélan dina alat Anjeun >> Buka Aplikasi jeung Bewara >> Pilih App nu Anjeun hoyong mareuman eta >> Klik Bewara lajeng gelembung >> Pareuman toggle pikeun mareuman.

Kumaha cara nganonaktipkeun gelembung dina MIUI pikeun telepon Poco atanapi Xiaomi atanapi Redmi?

Dina MIUI anjeun bakal ningali gelembung dina pilihan pamekar. Pikeun nganonaktipkeun, buka Setélan dina telepon Poco atanapi Redmi atanapi Xiaomi anjeun >> Pindah ka Setélan Tambahan >> Pilihan Pamekar >> Di dieu, anjeun bakal ningali Gelembung dina bagian Aplikasi. Anjeun tiasa nganonaktipkeun ku mareuman toggle pikeun Gelembung.