Kumaha Ngarobih Akun Google Default anjeun dina Chrome Android?
Kumaha Ngarobih Akun Google Default anjeun dina Chrome Android?

Chrome mangrupikeun browser anu populer sareng seueur dianggo ku Google pikeun alat Android sabab parantos dipasang sateuacana. Akun Google diintegrasikeun sareng alat Android sareng pangguna tiasa asup sareng saloba akun anu dipikahoyong.

Nanging, supados tiasa nganggo pungsionalitas Chrome, anjeun kedah asup ka akun Google, sareng akun standar nyimpen situs wéb anu anjeun kunjungi sareng hal-hal sanés.

Aya seueur instansi nalika pangguna hoyong ngarobih akun Google standar na dina browser Chrome dina alat Androidna tapi henteu terang kumaha ngalakukeunana. Kami ogé hoyong hal anu sami tapi tiasa ngarobih akun standar dina browser Google Chrome.

Janten, upami anjeun ogé salah sahiji anu hoyong ngarobih akun anjeun dina Google Chrome, anjeun ngan ukur kedah maca tulisan dugi ka ahir sabab kami parantos nambihan léngkah-léngkah pikeun ngalakukeunana.

Kumaha Ngarobih Akun Google Default anjeun dina Chrome Android?

Ngarobih akun Google anjeun dina browser Chrome gampang pisan sareng pangguna henteu kedah kaluar tina akunna pikeun ngalih antara akun anu béda. Dina tulisan ieu, kami parantos nambihan pituduh léngkah-léngkah ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngalihkeun akun Google anjeun ka browser Chrome.

Robah atanapi Pindah Akun anjeun

1. buka Google Chrome browser dina telepon anjeun.

2. Ketok dina anjeun ikon gambar profil di luhur.

3. Ayeuna, ketok anjeun akun Google handapeun Anjeun sareng Google bagian.

4. Dina layar salajengna, anjeun bakal ningali sadaya akun Google anu asup sareng a kaluar pilihan di handap, ketok dina Kaluar sareng mareuman singkronisasi.

5. Pastikeun ku ngetok dina neruskeun tombol.

6. Ayeuna, ketok Hurungkeun singkronisasi handapeun Anjeun sareng Google bagian.

7. Pilih akun anjeun ku cara ngetok dina panah turun-turun. Di dieu, anjeun ogé tiasa nambihan akun énggal upami anjeun hoyong.

8. Saatos milih hiji akun, klik dina Sumuhun, kuring di di sisi katuhu handap.

9. Saatos réngsé, akun Google anjeun bakal dirobih janten anu énggal.

kacindekan

Janten, ieu mangrupikeun léngkah-léngkah anu anjeun tiasa ngarobih sareng ngalihkeun akun Google anjeun dina browser Chrome dina telepon Android. Kuring miharep anjeun manggihan artikel ieu mantuan; lamun kitu, bagikeun ka babaturan anjeun sarta kulawarga.