Hotél Transilvania 4

2021 mangrupikeun taun anu saé pikeun peminat karya animasi. Sababaraha pilem digolongkeun dina kategori ieu, sareng seueur di antarana anu kaluar usum ieu. Salah sahijina nyaéta seueur anu dipiharep Hotél Transilvania 4. Pilem ieu mangrupikeun salah sahiji anu dipikaresep ku seueur sabab gaduh jalan carita anu mapan. Fans senang ningali dimana produsén bakal angkat sareng narasi.

Hotél Transylvania mangrupikeun séri pilem anu ngagaduhan rupa-rupa pamirsa. Kami parantos netepkeun yén pilem animasi kanggo sadayana sanés 1 target pamiarsa. Kitu saurna, popularitas pilem-pilem éta parantos ngalangkungan anggapan yén aya bédana dina demografi. Ti saprak warta ngeunaan épisode salajengna kaluar, fandom ageung ieu ngantosan éta turun. Kami tungtungna tiasa nyatakeun yén kami parantos kéngingkeun sababaraha inpormasi konkret anu tiasa ditingali ku pemirsa.

Prévalénsi waralaba tiasa hasil tina animasi ngarah sareng jinis perhatian kana detil anu ditingalikeun ku produksi kana waktosna. Kami ngarepkeun yén ieu ogé bakal urang mendakan dina installment salajengna. Sateuacan urang asup kana beja panganyarna, urang kedah nyobian sareng ngartos naon anu kajantenan dina waralaba dugi ka ayeuna.

The Franchise At a Glance

Pilem anu munggaran dina pamasanganna kaluar dina taun 2012 sareng nyandak dunya ku badai. Acara ieu tina genre komedi, sareng motif anu paling penting dina kulawarga sareng hubungan. Acara éta, sakumaha anu anjeun duga, ayeuna ngagaduhan tilu film dina sabukna. Épisode kadua parantos kaluar dina taun 2015 sareng anu katilu dina 2018. Pilem-pilem éta nampi jinis hype anu sami sareng pilem anu mimitina diperyogikeun. Ieu kusabab konsistensi anu luar biasa anu dipidangkeun ku produsén sareng pilem.

Hotél Transilvania 4

Pilem-pilem éta parantos ngaluncurkeun monster anu nyembah kana jalma-jalma tina sagala umur. Film saméméhna diulas sababaraha béntang badag di industri, kayaning Selena Gomez jeung Andy Samberg. Ieu enticed di leuwih jalma kana fandom nu, sarta eta geus ngan geus enlarging dina ukuran kantos saprak.

Hotél Transylvania 4: Naon Anu Dipiharep Para Fans?

Hal kahiji kahiji, arah geus dicokot leuwih ku Derek Drymon jeung Jennifer Kluska di sutradara saméméhna Genndy Tartakovsky. Skenario, kumaha oge, bakal ningali Tartakovsky balik bareng jeung bantuan Todd Durham. Ieu parantos ngajamin sababaraha parobihan nalika ngeunaan aspek pembuatan film. Lemparan bakal ningali Adam Sandler, Andy Samberg, sareng Selena Gomez balik deui salaku Dracula, Jonathan, sareng Mavis, masing-masing. Ieu mangrupikeun aspék anu pikaresepeun sabab urang bakal ningali balikna lémparan ieu.

Alur caritana teu dipikanyaho ku urang ayeuna, tapi kami yakin yén éta bakal nahan dasar pilem sacara umum. Gambar anu langkung ageung ngeunaan waralaba parantos diungkabkeun pikeun sababaraha waktos ayeuna, sareng sababaraha film terakhir anu netepkeun jangka panjang séri ieu. Pilem kaopat sigana bakal penting pikeun séri éta sabab berpotensi ngahasilkeun plotline anu tiasa nangtoskeun dimana waralaba diteruskeun ti dieu. Hal ieu ngajadikeun eta malah leuwih saraf-wracking uninga yén teu acan aya kecap ngeunaan carita ngan acan. Tapi hey, upami éta misteri anu ageung, maka éta kedah janten hal anu kedah didagoan.

Ngomongkeun ngantosan, tanggal sékrési énggal pikeun pilem éta ogé diputar dina wéb dunya ogé. Sapertos ayeuna, pilem éta dijadwalkeun diluncurkeun dina 22 Désémber 2021. Ieu tiasa janten antosan anu panjang sareng pikasieuneun pikeun para peminat anu henteu tiasa ngantosan ningali Count anu dipikahoyong balik deui ka layar ageung. Sadaya ieu nyarios sareng dilakukeun, terang yén teu aya seueur pilem animasi anu kaluar dina bagian taun éta - kami yakin yén Hotel Transylvania 4 bakal maok sorotan sareng tetep aya pikeun lila. Taun karék dimimitian, tapi ku pilem ieu, urang geus nyaho yén urang bakal rengse eta dina catetan alus.