Hotél Transylvania nyaéta pilem animasi komedi klasik anu didamel ku Sony Pictures Animation. Sony ngarilis tilu waralaba pilem ieu sareng disiapkeun pikeun ngamimitian pilem ka-4. Pilem munggaran dirilis dina 2012, pilem salajengna diterbitkeun dina 2015, sarta pilem katilu dirilis dina 2018. Katiluna film ieu pencét jeung dipigawé hébat dina box office kalawan total koleksi $ 1.3 miliar global.

Hotél Transylvania mangrupikeun Carita ngeunaan monster kaasup Vampir, Mummies, Werewolves, Dead-man, sareng seueur deui mahluk sapertos aranjeunna. Carita revolves sabudeureun Vampir katelah Bapak Dracula (Voice-Adam Sandler) jeung putrina Mavis (sora-Selena Gomez). Bapak Dracula ngajalankeun Hotel na, nu béda ti sagala hotél séjén sabab Resort ieu ngan pikeun critters. Manusa teu diwenangkeun di dieu. hotél Resort na Transylvania' lokasina tebih ti jangkauan manusa, di leuweung darkened. Monsters datang ka dieu pikeun ngarasakeun libur maranéhanana damai. Carita kabukti nalika Mavis bogoh ka hiji jalma sarta ngalahirkeun orok lalaki kombinasi manusa + vampir. Anjeunna satengah manusa sareng satengah vampir.

Tanggal paleupasan

Hotél Transylvania 4 disetél pikeun dileupaskeun dina 22 Désémber 2021 tapi ditunda kusabab krisis dunya Covid-19. Nyiptakeun pilem ieu lirén ngadadak kusabab pandémik Covid-19.

Éta sababna Sony ngumumkeun yén tanggal peluncuran énggal pilem animasi anu kasohor di dunya nyaéta 6 Agustus 2021.

Kumaha Jalan Carita Dihubungkeun Ka Hotél Transylvania 3?

Pilem ka-4 bakal dimimitian ti mana pilem ka-3 réngsé. Dina gambar 3, urang nempo yén sakabéh critters buka dina pakansi usum panas dina pub luxuries mana Bapak Dracula murag asih jeung kaptén Cruise ngaranna Erica; saha éta incu awewe ti musuh badag heubeul. Sanggeus éta, Erica ogé ngarasa bogoh ka manéhna sarta mutuskeun pikeun ngumpul.

Aranjeunna datang deui ka Hotel maranéhanana dimana Bapak Dracula nyarankeun ka Erica sarta manéhna nyebutkeun enya! Jadi storyline bisa ngawengku kumaha Erica jeung Bapak Dracula ngatur tetep babarengan jeung tugas lumangsung maranéhanana Hotel jeung Hotel.

Naon Anu Kajadian Di Hotél Transylvania 4?

Rumah Produksi henteu nunjukkeun nanaon ngeunaan Hotel Transylvania 4. Janten ngabayangkeun naon anu bakal kajadian dina pilem ka-4 sami sareng kaulinan. Tapi urang pasti bakal ningali deui duo Bapa-Putri ieu.

Bakal sagalana mana ogé antara aranjeunna kalayan sagala union of Dracula, Ieu patarosan signifikan kami bakal dijawab dina pilem 4.

Hubungan antara Mavis sareng Ibu Tiri énggalna badé ditalungtik dina pilem sanés.

Sabaraha Umur Mavis Dina Taun Manusa?

Nurutkeun kana hotél pilem pisan munggaran Transylvania 'Mavis yuswa 118 taun tapi bapana Ngaruwat dirina kawas hiji boneka saeutik heubeul 18 taun nu manehna teu resep.

Anjeunna hoyong ningali planét sareng ngarambat ka sababaraha nagara. Manehna hayang ngajajah dunya luar Hotel.

Minuhan Artis Sora Film

  • Adam Sandler Salaku Dracula
  • David Spade Salaku Griffin
  • Chrissy Teigen Salaku Kristal
  • Mel Brooks Salaku Vlad
  • Keegan Michael Key Salaku Murray
  • KathrynHahn Salaku Erica Van Helsing