Beforehand leungit Count Dracula, Mavis, Johnny jeung sesa kulawarga Hotel Transylvania sanggeus panas seru konstan maranéhanana pindah kaluar? Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun anteng inhale saprak Hotél Transilvania 4 keur lumangsung!

Hotél Transylvania henteu aya kerentanan diantara pangkalan dinamis anu paling produktif dina dékade saméméhna. Hotél Transylvania mangrupikeun sintreuk Adam Sandler anu ditujukeun pikeun rumah tangga. Adam Sandler, kalawan gaya ngaran anyar na amusingness sangkan carita suksés atra exorbitantly fun, meureun bakal enggal balik deui, sarta kami pasti astoundingly amped diaksés.

Sony memproklamirkan jenis kaopat na Hotel Transylvania, ogé urang nuju clutching move deukeut Count Dracula, Mavis, Johnny. Salaku tambahan, sesa kulawarga Hotel Transylvania saatos liburan usum panas anu terus-terusan. Pilem ieu mangrupikeun shift TV tina pilem komponén 2012 Hotel Transylvania.' A tuluyan, bagian 2. Ieu premiered dina bulan Séptember 2015, sarta pilem katilu, bagian 3: Summer Libur, dirilis dina bulan Juli 2018.

Hotél Transylvania diitung dina bulan Pebruari 2019 bakal dilakukeun sareng bakal dikembangkeun ku panulis spoof Todd Durham. Milarian laju anu tiasa dianggo sareng nuansa pilem kaopat. Urang geus katutupan pikeun anjeun dina artikel ieu.

Tanggal paleupasan

Saatos tilu film anu pikaresepeun, Sony nyatakeun bentuk kaopatna, sareng numutkeun laporan, Hotel Transylvania 4 ayeuna bakal dileupaskeun dina 20 Désémber 2021. Hotel Transylvania 4 mangrupikeun tuluyan tina Hotel Transylvania 3: Liburan Musim Panas.

kapling

Dracula anu dipikaresep ku urang bakal uih deui pikeun mastikeun operasi munggaran di hotél kelas anu jauh ti dunya manusa. Naon waé masalahna, teu lami saatos anjeunna ngarobih kana cara anu overprotective nalika murangkalih mendakan akomodasi sareng nyerah ka awéwé ngora anu cacah. Éta bakal janten perjalanan anu pinuh ku komedi sareng seueur énergi.

nyitak

Numutkeun sumber, Selena Gomez salaku Mavi, Sunny Sandler salaku Baby Mavis / Sunny, Adam Sandler salaku Count Dracula. Andy Samberg sakumaha Jonathan "Johnny" Loughran, Kevin James sakumaha Frankenstein, David Spade sakumaha Griffin, Steve Buscemi sakumaha Wayne. Keegan-Michael Key salaku Murray sareng Fran Drescher salaku Eunice bakal dipendakan dina pilem canggih, Hotel Transylvania di 2021.