Selena Gomez kéngingkeun suite anu diropéa pikeun cicilan anu sanés tina franchise Sony Pictures Animation ieu "Hotel Transylvania."

Gomez bakal boga fungsi salaku produser eksekutif salian voicing co-lead dina kalakuan, putri tuntas Dracula urang modern Mavis.

The "hotelfranchise geus dihasilkeun leuwih $1.3 milyar dina box office global, diwangun ku tilu pilem sarta runtuyan spinoff. Adam Sandler geus bersuara Dracula, nu boga hiji hotél spooky nu tindakan minangka Haven pikeun mahluk mitis anu teu bisa hirup kabuka diantara individu.

Jennifer Kluska sareng Derek Drymon bakal ngabimbing pilem énggal, anu sakuduna ditayangkeun dina 6 Agustus 2021. Pencipta séri Genndy Tartakovsky balik deui salaku panulis layar sareng produser eksekutif, sareng Michelle Murdocca. Alice Dewey Goldstone ogé boga fungsi salaku produser.

Kridit live-action Gomez kalebet "The Dead Don't Die," The Big Short," sareng Netflix munggaran "Dasar Peduli". Selebriti Disney sateuacana ogé eksekutif ngahasilkeun peluncuran Sony "The Broken Hearts Gallery" dibintanginya Geraldine Viswanathan sareng Dacre Montgomery, salah sahiji film pangheulana diluncurkeun di tengah-tengah pareum coronavirus. Gomez ogé angon Netflix struck "13 Alesanna Naha" jeung docu-seri "Living Undocumented".

Anjeunna ayeuna béntang dina HBO Max asli "Selena + Chef," acara masak karantina, sareng parantos nyetél"Just Murders at the Building" salaku produsén sareng béntang sabalikna Steve Martin sareng Martin Short di Hulu.

Diréktur Kluska baheulana damel salaku seniman carita dina sababaraha fitur pikeun Sony Pictures Animation, kalebet "Hotel Transylvania 3: Liburan Musim Panas" sareng "Hotel Transylvania dua" sareng "Mendung kalayan Kasempetan Bakso 2." Anjeunna nembe diarahkeun ka reboot "DC Super Hero Girls" kanggo Warner Bros, dimana anjeunna janten manajer manajemén sareng produser.

Drymon parantos ngerjakeun seueur produksi animasi sareng kasohor ku karyana salaku sutradara kreatif dina "SpongeBob SquarePants," produser eksekutif dina "Adventure Time" ditambah sutradara kartun khusus pikeun Illumination.

Tartakovsky diarahkeun tilu pilem munggaran, sareng ayeuna nuju damel dina dua fitur sapertos Sony Pictures Animation: komedi anu dipeunteun R "Fixed" sareng action-adventure"Black Knight." Anjeunna mangrupikeun nominasi Emmy Award 15-waktos sareng ogé eksekutif ngahasilkeun "Primal: Tales of Savagery."

Gomez ieu repped ku WME, Manajemén mercusuar + Média jeung Ziffren Brittenham. Kluska repped ku Manajemén Tembok Kaopat na Drymon ieu repped ku Katten Muchin Rosenman LLP. Tartakovsky repped ku WME.