imah Carita Top raramean Hilda Usum 2: Tanggal Rilis, Cast, Plot sareng Anu Urang Apal Sajauh ieu

Hilda Usum 2: Tanggal Rilis, Cast, Plot sareng Anu Urang Apal Sajauh ieu

0
Hilda Usum 2: Tanggal Rilis, Cast, Plot sareng Anu Urang Apal Sajauh ieu

Hilda Usum 2: Pembaruan panganyarna dumasar kana séri novél grafis, "Hilda" nyaéta séri animasi Inggris-Kanada ngeunaan Hilda, awéwé gagah, rambut biru. Manehna hirup di kabin di leuweung jeung indungna, dimana manehna babagi kali éndah kalawan babaturan nya Frida na Alfa.

Netflix's 21 Séptémber premiere narima panarimaan positif ti duanana reviewers sarta pemirsa. Séri anu meunang pangajén ieu diciptakeun ku Luke Pearson sareng parantos dipuji pikeun akting sora, naskah, sareng animasi na.

Hilda Usum 2 plot

Usum 2 diteruskeun sareng épisode 'The Stone Forest', dimana Hilda, Twig, sareng indungna kajebak di Leuweung Batu, pinuh ku trolls. Sanajan resiko aranjeunna nyanghareupan, Frida nyaeta jeung David bakal balik pikeun manggihan aranjeunna. Tungtungna, Gagak datang ka nyalametkeun maranéhanana sarta brings Hilda na Twig imah.

Johanna enjoys sarapan jeung Hilda di ahir episode. Indungna ngahudangkeun Johanna pikeun mendakan yén Baba mangrupikeun budak Troll. Hilda maén di Leuweung Batu sareng kulawarga Trolls. Séri ieu dilalajoan ku rasa panasaran jeung harepan anu luhur ku panongton.
Cast- Saha anu Bakal Balik?

Bella Ramsey sora Hilda, nu gagah Sparrow Scout. Daisy Haggard nyoarakeun Johanna, indung Hilda. Hilda dibarengan ku Frida (Ameerah Fazon-Ojo), David, sareng Alfur Aldric.

Sadaya aktor sora bakal uih deui kana peranna kalayan sababaraha perbaikan poténsial upami aya séri katilu. Anjeun malah tiasa mendakan sababaraha sora anyar pikeun nyoarakeun karakter. Karakter ieu bakal janten bagian konci tina kasuksésan séri ieu, éta pasti.

Hilda Usum 2: Tanggal Release diropéa

Netflix ngarilis usum 2 'Hilda' dina 14/12/2020. Usum kadua diwangun ku 13 épisode, masing-masing 24 menit. Ieu panganyarna dina usum 3. Simkuring boga sababaraha harepan, sanajan euweuh informasi ngeunaan usum katilu. Sanajan kitu, kacindekan tina episode panungtungan réngsé kalawan cliffhanger a.

Hiji pilem 70-menit keur dihasilkeun, nu bakal mangga fans. Henteu dipikanyaho upami sekuel bakal diteruskeun ti usum 2, atanapi upami éta bakal nyalira.

Urang tiasa ngarepkeun "Hilda" usum 3 bakal diterbitkeun dina 2022 upami aya usum kadua. Séri ieu dilalajoan ku leuwih loba jalma anu panasaran jeung leuwih bungah. Tetep katala pikeun leuwih apdet.

Ninggalkeun Balesan

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu