Sapertos sadaya peminat pasti ngartos yén Hilda mangrupikeun Inggris-Kanada ngarobih blueprint TV wéb gumantung kana strategi novel anu wijaksana tina nami anu sami ku Luke Pearson. Susunan anu dilakukeun ku Luke Pearson, sareng leres-leres diadegkeun dina novél réalistis na anu nami anu sami. Aranjeunna Disampaikeun ku Silver Gate Media sareng Mercury Film karya, kursus kagiatan bakal nuturkeun pangalaman nangtang Hilda, rumaja berambut biru anu, caket ku rubah rusa na Twig, angkat ka kota Stolberg, gaul sareng malah sato anu paling bahaya.

Beda sareng pangaturan TV anu paling leres dina kahirupan, renew acara sapertos Hilda kirang dipangaruhan ku penutupan anu aya hubunganana sareng COVID-19, anu nunjukkeun yén pangaturan éta ngagaduhan pilihan pikeun tetep ngirimkeun sareng ngirimkeun pamandangan. Pikeun jangka pondok, Hilda sareng acara renew anu sanés janten hakekat TV. Saterusna, kalawan rencana visual novel sarta gugur / usum stylish, Hilda usum 2 datang dina nick waktu keur usum Natal.

Tanggal Pelepasan Hilda Usum 2

Pencapaian usum poko bakal restorasi pikeun susunan vivified. Ku cara kieu, dina Oktober 2018, Netflix nganyarankeun susunan pikeun usum salajengna. Usum impending éta kudu debut di sawatara titik di 2020. Dina sagala hal, kaayaan ayeuna bisa geus dipangaruhan kreasi. Dina hal ieu, tanggal sékrési bakal tiasa ditunda ka 2021. Ayeuna, urang diperkirakeun deklarasi resmi ngeunaan masalah ieu.

Pemeran Hilda Usum 2

Numutkeun kana warta anu béda-béda, jalma-jalma matak anu urang badé tingali Hilda Usum 2 nyaéta Daisy Haggard dina fungsi ibu, anu katelah Johanna, Nina Sosanya, salaku Reece Pockney, Rasmus Hardiker salaku Alfur Aldric, sareng Kaisa Hammarlund. Henteu aya pembaruan énggal anu dirujuk ngeunaan jalma-jalma matak énggal.

Naon Anu Bakal Kajadian Dina Usum 2?

Hilda mangrupikeun susunan anu diramaikan Inggris-Kanada anu diwangun tina novel nami anu sami, dikarang ku Luke Pearson. Usum primér Hilda bakal muncul dina Netflix dina 21st Séptémber 2018 salaku susunan Netflix Asli kalayan usum ngajalankeun 24 menit pikeun unggal adegan. Dina awalna dua adegan Hilda ditayangkan dina perayaan pilem New York International Children dina 25 Pebruari 2018, sateuacan sadaya tilu belas pamandangan dileupaskeun dina Netflix.