Platform OTT disetél pikeun ngaleupaskeun usum 4 tina drama hukum Goliath. Usum opat bakal nyimpulkeun séri. Puseur carita dina Billy Bob Thornton (a pangacara down-on-na-tuah) anu nyokot dina Corporation badag.

GoliathSeason 4. Tanggal release

Amazon Prime Video ngumumkeun Rebo yén Goliathseason kaopat bakal ditayangkan dina platform on Séptémber 24. Thornton urang Billy McBride (dimaénkeun ku Thornton) balik deui ka Big Law, sanggeus Patty Arianda (dimaénkeun ku Nina Arianda), narima pakasaban ku nonjol bodas-sapatu. firma légal di San Fransisco. Babarengan aranjeunna nyobian ngancurkeun industri opioid. Goliath ogé dibéntangan TaniaRaye sareng Julie Brister, Bruce Dern ogé Jena Malone, Jena Alone, Jena Martin, Jena Malone, Bruce Scott, Jena Morone, Jena Holocene, Jena Murray, sareng JK Simmons. Billy Bob Thornton ngahormatan pikeun peranna dina drama séri televisi, Billy McBride.

Goliath Usum 4 Trailer.

Épisode ahir ngan ukur caket sareng teu aya trailer. Lamun Anjeun keur pilari gambar gerak "Goliath Usum 4", anjeun tiasa manggihan aranjeunna di dieu.

Goliath Usum 4 Plot.

Billy McBride bakal nyanghareupan kasus ahir. Lawrence Trilling, showrunner on Usum 4 of Goliath, ceuk nu ngurus krisis global nu mangaruhan sakabeh generasi.

Billy nalangsara ti nyeri kronis. Sanajan kitu, Patty teu bisa ngoyagkeun rasa yén manéhna dipaké. Kasatiaan anjeun bakal diuji. Anjeun sareng pasangan anjeun aya di ambang runtuh. Di dunya dimana naon waé tiasa dipésér ku artos, kaadilan sayogi, aranjeunna kedah nyandak résiko pikeun ngalakukeun anu leres.