Usaha Fix Action parantos dianggap kasar dina Facebook
Usaha Fix Action parantos dianggap kasar dina Facebook

Heran kumaha carana ngalereskeun Aksi anu diusahakeun parantos dianggap kasar dina Facebook, Kumaha kuring Ngalereskeun Aksi anu dicobian upami henteu diidinan pesen kasalahan dina Facebook -

Facebook nyaéta platform média sosial milik Meta. Éta mangrupikeun platform anu seueur dianggo anu gaduh jutaan pangguna aktip di sakumna dunya.

Dinten-dinten ieu pangguna nampi pesen kasalahan dina Facebook anu nyatakeun, "Aksi anu diusahakeun parantos dianggap kasar atanapi henteu diidinan". Mudah-mudahan, anjeun tiasa ngabéréskeun masalahna kalayan gampang.

Janten, upami anjeun ogé salah sahiji anu nyanghareupan masalah Aksi anu dicobian parantos dianggap nyiksa dina Facebook, anjeun ngan ukur kedah maca tulisan dugi ka akhir sabab kami parantos daptar léngkah-léngkah pikeun ngalereskeunana.

Kumaha Ngalereskeun "Aksi anu diusahakeun parantos dianggap kasar" dina Facebook?

Sakali anjeun ngagaduhan kasalahan dina akun anjeun, anjeun moal tiasa ngalakukeun tindakan anu tangtu dina Facebook. Dina artikel ieu, kami geus ditambahkeun sababaraha cara pangalusna pikeun ngalereskeun "The Aksi usaha geus dianggap kasar" dina Facebook.

Buka Facebook dina browser

Metodeu anu pangheulana anjeun tiasa nyobian ngabéréskeun masalah nyaéta ku muka sareng ngotéktak Facebook sabab masalahna samentawis sareng sababaraha pangguna ngalaporkeun yén aranjeunna ngaleungitkeun masalah saatos ngagunakeunana tina browser.

Sakali anjeun ngalakukeun, aya kamungkinan luhur yén masalah anjeun kedah dibenerkeun. Upami henteu, angkat ka metodeu salajengna.

Pindah Jaringan Anjeun

Cara anu sanés pikeun ngabéréskeun masalah nyaéta ku cara ngagentos jinis jaringan anjeun sabab masalahna aya hubunganana sareng IP sareng sababaraha pangguna ngalaporkeun yén aranjeunna tiasa ngalereskeun masalah saatos gentos jinis jaringanna.

Janten, upami anjeun nyambung ka jaringan Wi-Fi, pindah ka data seluler. Atanapi upami anjeun nyambung ka data seluler, pindah ka jaringan Wi-Fi.

Tungguan Ieu

Upami metodeu di luhur henteu dianggo pikeun anjeun teras aya kamungkinan yén éta mangrupikeun kasalahan téknis atanapi sigana pangladénna turun. Ieu kumaha anjeun tiasa pariksa naha éta turun atanapi henteu.

1. Buka browser dina alat anjeun sareng buka situs web detektor pareum (contona, Downdetector, IsTheServiceDown, Jsb)

2. Sakali dibuka, milarian Facebook.

3. Ayeuna, anjeun bakal kedah pariksa spike tina grafik. A spike badag dina grafik hartina loba pamaké téh ngalaman kasalahan on Instagram sarta éta paling dipikaresep handap.

4. Mun nu server Facebook nu handap, antosan sababaraha waktos (atawa sababaraha jam) sakumaha eta tiasa nyandak hiji sababaraha jam pikeun Facebook pikeun ngabéréskeun masalah.

Kacindekan: Aksi usaha parantos dianggap kasar dina Facebook

Janten, ieu mangrupikeun cara anjeun tiasa ngalereskeun kasalahan "Aksi anu diusahakeun parantos dianggap kasar atanapi henteu diidinan" dina Facebook. Upami tulisan éta ngabantosan anjeun ngabagikeunana sareng réréncangan sareng kulawarga anjeun.

Pikeun langkung seueur artikel sareng apdet, gabung kami Grup Telegram sareng janten anggota DailyTechByte kulawarga. Ogé, tuturkeun kami on Google News, Twitter, Instagram, sarta Facebook pikeun apdet gancang.

Anjeun Dupi ogé kawas: