Ngarasakeun Usum 2 Ngaronjatkeun: Usum 2 tina Netflix's Feel Good utamana sorotan di sabudeureun (Mae Whitman) anu nuju ngaliwat rehab, tapi sadar yén anjeunna parantos nginum obat, anjeunna henteu tiasa ngalih ka setan baheula, anu anjeunna hoyong laksanakeun pikeun ngaléngkah sareng George (Charlotte Ritchie) .

Lantaran kitu, ngalawak meunang deui Kanada, sarta dina final, sababaraha episode, urang bisa manggihan rusiah ngareureuwas nya sapanjang kalawan katalis signifikan pikeun tatu nya.

Ieu revolves sabudeureun pendamping heubeul nya, Scott, saha sasama ngalawak jeung saha Mae boga beungkeut profound. Anjeunna mimitina nyandak anjeunna kaluar tina terapi dina episode poko munggaran, nu mangka anjeunna teh sobat pangalusna ti kaliwat nya manehna shrouded loba ngeunaan.

Aranjeunna caket pisan, sareng nalika Mae ngalaksanakeun kakuatan pikeun ngajaga sababaraha jinis normal sapanjang hirup, anjeunna nyium anjeunna, anu masihan petunjuk yén anjeunna mangrupikeun seuneu anu sateuacanna sareng sanés sosok anu siga lanceuk.

Témbal rebukes eta delicately tapi euweuh drama meta salaku Mae balik ka Inggris pikeun digawé kaluar karirna ogé milih lamun manehna kudu nikah George.

Saeutik-saeutik, Mae ngarasa kawas manehna geus nyieun sababaraha kamajuan, kumaha oge, nalika komitmen janten kanyataan, Mae mimiti geser jauh tur tétéla jadi egois, nu induces a retakan jero antara dirina jeung George.

Naon deui, dina asal sagala hal dianggap, nyaeta témbal. Bari anjeunna geus apportioning hidayah pikeun dirina pikeun ngembangkeun sarta jadi pasangan idéal pikeun George, Mae, tungtungna, ngaku yén anjeunna prepped dirina salaku 16 taun heubeul.

Ngarasa Good Season 2 Keys

George terang yén ieu seueur hubunganana sareng Mae anu ngalaman gangguan psikologis saatos ningali lalaki anu kakawasaan ti industri maksa sareng malah nipu budak awéwé kalayan pangaruhna, dugi ka ieu Mae ngarasa kaliru. Tapi, pikeun nyegah hirupna tina spiraling tina kontrol maranéhanana, Mae milih manehna kudu indit ka Kanada, deui jeung deui, nyanghareupan Scott.

Ieu sanés menit #MeToo anu ngamuk, kumaha ogé, sabab aranjeunna silih asuh sareng parantos aya dina sagala rupa masalah pikeun waktos anu lami, tapi George tetep setrés. Témbal éta dina 30s na nalika anjeunna nyandak Mae di na tetep dina pikiran yén Aisyah teu hayang hubungan ti mimiti - saukur sobat - éta réngsé nepi ngarobah kana aktivitas seksual. George tiasa nyarios yén ieu nyababkeun krisis kapribadian sareng Mae berjuang sareng homo.

Dina panggung nalika Mae tungtungna nyarios ka anjeunna di bar, anjeunna nyéépkeun babaturan Scott pikeun ngartos naon sabab anjeunna teu daya teu upaya sareng henteu tiasa maca rohangan. Témbal ngalakukeun rupa-rupa barang ieu sateuacanna tapi anjeunna sadar yén anjeunna henteu ngahaja jalma-jalma milu aub. Anjeunna ngan ukur kedah masihan panyumputan sareng ngabantosan anjeunna pikeun ngabersihkeun sabab jalma anu dipikacinta ditajong kaluar pikeun maling sareng kecanduan.

Tapi, anjeunna terang yén Mae henteu paduli sareng dieksploitasi, henteu paduli naha éta normal pikeun anjeunna dina waktos éta. Manehna mournfully discloses ka manehna manehna bakal salawasna cherish tur bogoh ka anjeunna tapi maranéhna moal ningali atawa nyarita ka silih sakali deui, lila motong tali lajeng nyiksa psikologis nu kungsi hesitant nya percanten tur cinta taun engké.

Feel Good casts Mae Martin, Charlotte Ritchie, Lisa Kudrow, Phil Burgers, jeung Adrian Lukis. Usum 2 ayeuna streaming dina Netflix.