Identity Palsu Usum 3 Tanggal Release, Cast, Plot
Identity Palsu Usum 3 Tanggal Release, Cast, Plot

Serial TV drama anu disebut False Identity ditayangkeun dina televisi Amérika. Identidad Falsa mangrupikeun nami sanés pikeun Idéntitas Palsu. Drama, kajahatan, sareng thriller sadayana kalebet dina Identitas Palsu.

Pamirsa parantos ngaréspon sacara positif kana séri Idéntitas Palsu. Pilem ieu ngagaduhan rating 7.1 dina IMDb. Anjeun tiasa diajar sadayana ngeunaan usum katilu False Identity dina tulisan lengkep.

Identity Palsu Usum 3 Tanggal Release, Cast, Plot
Identity Palsu Usum 3 Tanggal Release, Cast, Plot

Identity Palsu Usum 3 Tanggal Release

Tanggal resmi henteu acan diumumkeun pikeun séri Idéntitas Palsu Usum 3. Ieu kusabab usum katilu tina acara Idéntitas Palsu teu acan diumumkeun.

Pas usum katilu False Identity dikonfirmasi, kami ngarepkeun tanggal sékrési bakal diumumkeun.

Kami bakal ngumumkeun tanggal sékrési di dieu upami urang nampi apdet ngeunaan usum katilu Idéntitas Palsu.

Dina séri televisi False Identity, usum kahiji ditayangkeun antara 11 Séptémber 2018 sareng 21 Januari 2019. Ti 22 Séptémber 2020 dugi ka 25 Januari 2021, usum kadua False Identity ditayangkan dina ABC.

Identity Palsu ieu stremed dina Telemundo. Serial False Identity ditulis ku Karen Barroeta, Perla Farias, Sergio Mendoza, Neida Padilla, Cristina Policastro, Felipe Silva, Veronica Suarez, Mario Venngoechea, jeung Basilio Alvarez. Usum kadua séri TV False Identity diulas.

Identity Palsu Usum 3 Cast

Di handap ieu, panggihan saha anu tiasa diarepkeun dina séri usum 3.

  1. Luis Ernesto Franco sakumaha Diego Hidalgo - Emiliano Guevara
  2. Camila Sodi sakumaha Isabel - Camila Guevara
  3. Samadhi Zendejas sakumaha Circe Gaona
  4. Eduardo Yanez sakumaha Don Mateo
  5. Sonya Smith sakumaha Fernanda Orozco
  6. Dulce María sakumaha Victoria Lamas
  7. Azela Robinson sakumaha Ramona
  8. Alexa Martín sakumaha Victoria Lamas
  9. Uriel del Toro sakumaha Joselito
  10. Alvaro Guerrero sakumaha Ignacio Salas
  11. Gabriela Roel sakumaha Felipa
  12. Gimena Gomez sakumaha Nuria
  13. Pepe Gamez sakumaha Deivid
  14. Claudia Zepeda salaku Diana Gutierrez
  15. Tono Valdes sakumaha Chucho

Hayu urang ngobrol ngeunaan plot usum katilu serial Identity Palsu.

Identity Palsu Usum 3 Plot

Ieu ngeunaan hiji hustler ngaranna Diego, saha protagonis Identity Palsu. Anjeunna diwajibkeun ninggalkeun nagara pikeun ngalih ka AS

Camila, indung dua murangkalih, ngaleungit dina nami énggal. Kulawarga nyebrang wates babarengan, sareng Diego, Camila, sareng murangkalihna dipasangkeun.

Perla Farias nyiptakeun Identitas palsu. Sergio Mendoza nyerat tulisan éta. Diego Munoz, Jorge Rios, sareng Conrado Martinez ngarahkeun séri Identitas Palsu.

Dibintanginya Luis Ernesto Franco, Eduardo Yanez, sareng Samadhi Zendejas, Identitas Palsu lumangsung di Mexico. Geus aya dua musim False Identity sadia dina Netflix.

Ivan Arnada, David Posada, sareng Marcos Santana mangrupikeun produser eksekutif séri Identitas Palsu. Paty Benitez ngahasilkeun séri televisi False Identity.

Dimekarkeun ku Argos Comunicacion sareng Telemundo Global Studios, Identitas Palsu dilakukeun dina merek Argos. Identitas Palsu disebarkeun sacara internasional ku Telemundo International.

Musim kahiji False Identity diwangun ku 91 épisode. Aya 78 épisode dina usum dua Idéntitas Palsu.