Las Encinas geus earned reputasi salaku-SMA steeped dina rajapati jeung duit. Usum 4 Netflix's Elite-hijina nambihan kana gambar ieu. Usum anyar nyaéta drama sinetron Spanyol ngeunaan rumaja Spanyol. Ieu ciri panalungtikan pembunuhan, nonoman aktif séksual anyar, sarta reuni jeung sakelas heubeul.

Netflix premiered Usum 4 of Elite sabtu minggu ieu. Seueur peminat anu ningali dalapan épisode énggal dina Netflix. Saatos pupusna Polo urang direngsekeun dina usum tilu, murid Las Encinas kapaksa nungkulan opat sakelas anyar. Carita ogé nampilkeun panalungtikan anyar.

Drama ditungtungan sacara dramatis kalayan ngungkabkeun palaku sareng inpormasi tambahan ngeunaan kajahatan anu sanés. Samentara éta, danau dipaké salaku panutup-up.

Usum kalima diperkirakeun suksés, anu kaharti upami dramana ngagaduhan seueur tungtung anu leupas. Aya ogé plotlines roman jeung misteri ngeunaan awak di Tasik.

Elite Usum 5 Carita

Netflix nuluykeun Twitter dina Méi 2020 pikeun ngumumkeun usum 4, sareng pidéo anu kalebet anggota cast. Netflix ogé ngumumkeun dina bulan Pebruari 2021 yén acara éta bakal diperpanjang pikeun usum kalima sareng ahir.

Netflix biasana ngaluarkeun musim anyar unggal Usum. Elite Usum 5 tiasa dileupaskeun pas Juni 2022. Bakal aya 8 épisode dina Usum 5.

Valentina Zenere (Argentina) bakal maén Sofia. Andre Lamoglia (Brasil) bakal maén Gonzalo. Netflix ogé parantos tuang Eric, aktor Perancis.

Carita Elite's Season 5 bakal difokuskeun kana clan Blanco Commerford. Ari jeung Mencia ngabéjaan ka bapana ngeunaan perselingkuhan Armando jeung Ari, ngabalukarkeun amukan Benjamin. Anjeun tiasa ngaharepkeun karakter minor bakal balik deui dina épisode salajengna. Sajaba ti éta, anjeun bakal manggihan inpo tambahan dina niat nyata poko Las Encinas urang.

Taya program nawarkeun saloba panas, entanglements beurat. Sanajan sababaraha pasangan sigana leuwih stabil, éta masih bakal ngahasilkeun gangguan. Segitiga cinta SMA biasa, sareng murangkalih énggal pasti bakal nyababkeun masalah!